- 14:01 Поліція розшукала поціновувачку росії, що оскандалилася в київському метро: що їй загрожує
- 13:31 Не «ждуни», а розвідники: військовий розповів, для чого ворог використовує БпЛА із сонячною панеллю
- 13:00 Євроінтеграція України під питанням: Мерц не очікує змін до 2034 року
- 12:57 «Швидка» потрапила у ДТП у Дніпрі: загинув медик
- 12:30 Чому автор першої української Конституції Пилип Орлик і його син, французький дипломат, вдавали на людях, що вони незнайомі: знайдено документи
- 12:01 Де і о котрій годині дивитись онлайн Усик — Дюбуа 2: розклад трансляцій та прогноз на бій-реванш за титул абсолютного чемпіона світу
- 11:46 Вночі ворог атакував Україну понад 340 дронами та 35 ракетами: скільки з них вдалося збити
- 11:32 Трамп у розмові із Зеленським пропонував Україні перейти в наступ — ЗМІ
- 11:11 Батіг Індіани Джонса, подарований принцу Чарльзу, пішов з молотка за півмільйона доларів
- 11:05 Смачні кабачки по-корейськи: цей салат — справжній вибух смаку
- 10:46 У потрібний час у потрібному місці: астрологи назвали знак Зодіаку, якому пощастить у вихідні 19 та 20 липня
- 10:19 Поліцейська спецоперація в Україні посварила Словаччину та Чехію: що сталося
Досвідчені кулінари радять спробувати приготувати деякі страви, які плануєте подавати у святкові дні, зараз. Адже як відомо, з першого разу не завжди все виходить ідеально. Крім того, ви зможете ласощі вдосконалити, якщо приготуєте їх не раз. Адже рецепт рецептом, а досвід — це зовсім інше.
Простим рецептом ласощів пана-кота поділилася кулінарка Ардія Діаманті.
- Ці ласощі сподобаються всім гостям, — каже Ардія Діаманті. — Вони красиві та смачні. Подайте їх у красивому посуді та заздалегідь продумайте декор.
Пана-кота
- - 600 г вершків
- - 100 г молока
- - 100 г цукрової пудри
- - 10 г желатину
- Ваніль (за смаком)
Желатин замочити в молоці й дати постояти, поки розчиниться. Влити в каструлю 400 г вершків, додати ваніль і довести до кипіння. З'єднати желатин із вершками та перемішати. Вершки, що залишилися, злегка збити з цукровою пудрою. З'єднати обидві частини вершків. Розлити вершкове желе в склянки і помістити в холодильник хоча б на кілька годин.
Прикрасити ягодами за смаком.
І смачного!
Нагадаємо ще один легкий рецепт знаменитого десерту від Володимира Ярославського.
Фото з альбому Ольги Сметанської
1015Читайте нас у Facebook