- 13:51 Джо Байдену діагностували агресивну форму раку простати
- 13:21 Час дипломатії: Ердоган назвав умови для припинення війни
- 12:55 Притягнуть велику удачу: чиє життя кардинально зміниться на краще до кінця травня
- 12:20 Не побоялася впасти з 4-метрової висоти: школярка з України вперше встановила рекорд Гіннеса у пілонному спорті
- 12:07 Розсада перестояла у горщиках через холодну землю: агроблогер з міста Ірпінь показав, що варто робити з такими огірками
- 11:46 Klavdia Petrivna і Ості порадували шанувальників: «У нас дещо народилося!»
- 11:38 Екскапітан збірної України відзначив історичний тріумф у Лізі чемпіонів з маленьким сином та… сигарою
- 11:23 «Це гра в одні ворота»: аналітик про переговори у Стамбулі
- 10:55 Ванна буде як нова: експертка Мелісса розповіла, як надати блиску старій сантехніці без надмірних витрат
- 10:22 Зараз на кону довіра до Трампа в Європі, — ЗМІ
- 10:02 Працювали дрони: СБУ знищила ворожу РЛС та склади на «вишках Бойка» у Чорному морі
- 09:55 Імбирне печиво з медом від Злати Огнєвіч: ароматне, хрумке та просто ідеальне для затишних вечорів
Допомагає худнути зіркам: який салат їла Дженніфер Еністон під час зйомок «Друзів»

Голівудська красуня Дженніфер Еністон цілих 10 років свого життя присвятила зйомкам культового серіалу «Друзі», який деякою мірою став її візитівкою. Щоб тримати себе у формі весь цей напружений час, акторка вживала на обід особливий салат.
Згодом Дженніфер зізналася, що він так і не зміг їй набриднути — готує вона його й дотепер, пише Шуба.
У складі улюбленого перекусу зірки — булгур, свіжі огірки, петрушка, м’ята, червона цибуля. Ситності ж їй надають нут, трохи фети, та несолоні фісташки.
Поради з приготування
Булгур. Добре промийте його до прозорості води. Потім залийте окропом і залиште на 10−15 хвилин. Крупа збільшиться вдвічі. І тепер можна додати трохи вершкового масла або оливкової олії.
Нут можна відварити або купити консервований. Останній бажано промити.
Зелень. Щоб отримати максимально насичений смак, постарайтеся знайти свіжу, соковиту м’яту та петрушку.
Фета. Вона доволі солона. Враховуйте це, коли захочеться посолити салат наприкінці.
Червона цибуля буває гіркуватою. Залийте її окропом на декілька хвилин — зайва гіркота піде.
Сік лимона. Декілька його крапель дозволять іншим інгредієнтам максимально розкритися та набути певної пікантності.
Заправка. Це здоровий салат, тому підійде лише ваша улюблена олія.
Точні пропорції продуктів Еністон не вказувала, натякаючи, що їх можна визначити на власний розсуд, орієнтуючись на свої смакові уподобання.
А українська господиня Людмила Борщ впевнена, що прийти до норми всім членам сім'ї та гостям за святковим столом може вживання в розумних пропорціях її фірмової закуски з оселедця.
749Читайте нас у Facebook