- 22:27 Сріблясті босоніжки — тренд літа-2025: чому це взуття стане вигідною інвестицією в гардероб
- 22:00 Дуже смачна спаржа: королівське задоволення
- 21:30 Ніколь Кідман зізналася, що шкодує про одну річ, від якої відмовилася під час побачень
- 21:00 Як почистити духовку без проблем: найкращі домашні засоби
- 20:45 «Обов'язково зверху посипаю пампушки смаженою цибулею», — кулінарка-гастроблогерка Марина Гармаш
- 20:34 Користувався авторитетом серед побратимів: понад рік рідні чекали на захисника з Вінниччини, який поліг під Бахмутом
- 20:22 Ракам — «Закохані» та турбота про близьких, Терезам — «Сонце» і радість: Таро-прогноз на 19 травня
- 20:10 Салат «Апельсинчик»: обов’язково подавайте на святковий стіл
- 19:45 ЗСУ знищили 50-річний раритет окупантів: про що йдеться
- 19:39 Грози, град та аномальний холод: що кажуть синоптики про погоду у травні, яка, як і раніше, не тішить українців
- 19:07 Квартиру відберуть, але телевізор та зубну щітку залишать: якого майна мають право позбавити ухилянта в умовах воєнного стану
- 18:20 Дякую за лідерство у збереженні життів: що сказав Зеленський віцепрезиденту США на зустрічі у Ватикані
Запіканка з капустою по-новому: як збагатити смаком зимову страву

Коли надворі холодно, і свята вже позаду, саме час порадувати себе гарячою поживною стравою. Якщо ж вона буде ще й дієтичною — відмовитися від шматочка не зможе жодна жінка.
Так вважає відома кулінарна знавчиня Тетяна Литвинова, яка на своєму Youtube-каналі розповіла про усі секрети приготування «правильної» запіканки з капустою і беконом.
Вам знадобиться:
- капуста — 500 г;
- яйця — 4 шт;
- сіль — 1 ч л;
- сметана — 300 г;
- борошно — 3 ст л;
- розпушувач — 1 ч л;
- зелена цибуля — 15 г;
- сир твердий — 200 г;
- бекон — 100 г;
- часник — 4 зубчика;
- гірчиця — 1 ст л.
Приготування
Починаємо з шинкування капусти — вона має бути добре порізана, а потім переминаємо її з сіллю. Додаємо нарізаний бекон (смажити його не варто, аби страва не втрачала «здорових» калорій).
Далі готуємо заливку: яйця з'єднуємо зі сметаною, гірчицею. З'єднуємо капусту із заливкою і висипаємо у форму для запікання.
Посипаємо натертим сиром.
Запікати смаколик слід при 160 градусах протягом однієї години.
Нагадаємо також про запіканку з макаронів з куркою та броколі, яка стане ідеальною вечерею для родини.
5017Читайте нас у Facebook