Веганський брауні від Тетяни Литвинової та міс Всесвіт Україна: повинен бути не надто солодким та дуже смачним
Відома кулінарка Тетяна Литвинова має безліч простих та дуже цікавих рецептів. Сьогодні майстриня запропонувала приготувати традиційний американський десерт, який називається брауні.
Як відомо, брауні — це шоколадний десерт у вигляді тістечка, торту, пирога або кексу з досить вологим м'якушем. У класичному брауні обов'язково присутній шоколад.
Але сьогодні Тетяна Литвинова готує разом з міс Всесвіт Україна-2023 Ангеліною Усановою. Тому їх брауні буде особливим — веганським. Кулінарка зізналася, що таких страв в неї ще не було.
Але Ангеліна — веганка. Вона добре знає, як готувати такий десерт. До того ж дівчина пише книгу про веганську їжу.
«Ви ніколи не здогадаєтесь з чого він приготовлений. Вийшов він надзвичайно смачним, не занадто солодким та дуже корисним!»— зазначає Литвинова.
Для приготування десерту знадобиться:
Сочевиця червона 200 г,
Рослинне молоко 50 г,
Какао 75 г, олія 40 мл,
Кокосова олія 40 г,
Фініки, 100 г,
Горіхи 100 г,
Шоколад 60 г,
Сироп топінамбуру 5 ст л,
Сода ½ ч л.
Температура 180 градусів 20−25 хвилин
Як саме готувати брауні, Тетяна та Ангеліна показали у відео.
Нагадаємо, кулінарний експерт Едуард Насиров поділився рецептом смачного ірландського колканнону, який добре смакує в холодну пору року. Таку страву обов'язково оцінять ті, хто не їсть мясо, адже готується вона з картоплі, капусти та інших овочів.
341Читайте нас у Facebook