- 13:52 Тримайся: під Києвом розпочато зйомки романтичного реаліті
- 13:22 Курс долара до кінця червня: що загрожує стабільності американської валюти
- 12:57 Успіх буде слідувати за вами, наче кіт: кому пощастить на тижні з 23 по 29 червня
- 12:39 Новий статус Лесі Нікітюк: зірка стала мамою
- 12:20 Мріє потрапити на цирковий фестиваль у Монте-Карло: унікальна 7-річна гімнастка встановила рекорд України, провисівши під куполом на одній п’яті
- 12:01 Боксер втратив пам'ять після вбивчого нокауту від чемпіона світу
- 12:00 Кар’єра в ритейлі: як ЕКО МАРКЕТ перетворює першу роботу на професійний шлях
- 11:57 Том Круз скоро точно отримає свій перший «Оскар»: що відомо
- 11:50 Представники НАБУ у конкурсі на голову БЕБ є учасниками гучних скандалів, — ЗМІ
- 11:24 Він цього не зробить: Волкер пояснив, чому Трамп не хоче їхати до України
- 11:18 Одним із перших олігархів в Україну мають повернути Миколу Лагуна: ЗМІ про екстрадицію з Австрії
- 11:05 Збільшить урожай томатів в чотири рази: чим підживити помідори зараз
Якщо сковорідка пригорає: три способи вирішити проблему

Найчастіше під час смаження господині можуть зіткнутися з неприємною невдачею: їжа прилипає до сковороди, через що не вдається зберегти апетитну скоринку. Також це призводить до того, що страва втрачає свій естетично привабливий вигляд. Однак існує чимало хитрощів, які допоможуть уникнути цієї ситуації, пише Novosti 24. Kyiv.
Яблучний оцет
Багато досвідчених господинь завжди на кухні тримають баночку такого дивовижного продукту, як яблучний оцет. Ця рідина має унікальний склад, який допоможе уникнути приставання до дна сковорідки. Спочатку потрібно влити невелику кількість оцту, прогріти сковороду. Коли оцет повністю випарується, можна приступати до безпосереднього приготування їжі.
Сіль
Якщо ви готуєте другі страви, а не солодку випічку, то сміливо можна скористатися лайфхаком із сіллю. Його з успіхом застосовують досвідчені господарки. Достатньо просто прогріти сковорідку з рослинною олією та сіллю. Після цього вже викладаємо продукти.
Вершкове масло
Багато хто любить смажити саме на вершковому маслі, оскільки воно надає приємного відтінку смаку. Можна досягти ідеального поєднання вершкового та рослинного масел. Як виявилося, цей продукт часто використовується не тільки через приємні смакові якості. Якщо смажити страву на вершковому маслі, вона не пригорить.
Раніше «ФАКТИ» писали, як чистити каструлі з нержавіючої сталі, а також про те, як швидко відмити витяжку на кухні.
6581Читайте нас у Facebook