- 10.07 22:56 «Шахтар» з шістьма голами бразильців розшматував віцечемпіона Фінляндії: відеоогляд матчу відбору Ліги Європи
- 10.07 22:28 Молоко, а потім пластівці — чи навпаки: ці правила етикету шведського столу варто знати
- 10.07 22:01 Мигдаль з розмарином: смачно так, що не відірватися
- 10.07 21:31 Це може бути найрізноманітніша їжа: як приховані калорії заважають схуднути
- 10.07 21:02 «Це не дрібниця»: Бен Аффлек відверто висловився щодо нових стосунків Дженніфер Лопес
- 10.07 20:45 «Цю професію називають професією майбутнього», — колекціонерка Людмила Карпінська-Романюк
- 10.07 20:06 Персиковий джем: за цим рецептом він виходить ідеальним
- 10.07 19:59 Помер легендарний ексфутболіст «Карпат», який забивав за збірну Радянського Союзу
- 10.07 19:41 рф створила новий підрозділ для посилення армії: аналітики розповіли, чим це загрожує
- 10.07 19:39 Під Києвом загинув маленький хлопчик: на нього покотився Renault Master без водія
- 10.07 19:29 Стрільцям — «Королева Кубків», Левам — «Туз Пентаклів», а Овнам — «Маг»: Таро-прогноз та поради карт на 11 липня
- 10.07 19:15 Торгував в сільському магазині: емоційний допис популярного телеведучого підкорив Instagram
Золотистий і хрумкий: «найсмачніший» рецепт шницелю від шефкухаря Вадима Бжезинського

Відомий кулінар Вадим Бжезинський, який раніше поділився рецептом шоколадного брауні, розповів в Instagram, як приготувати шніцель.
«ШНІЦЕЛЬ смажений, золотистий та хрумкий: найсмачніший рецепт шніцелю, зберігайте!» — написав він.
Інгредієнти:
- корейка (на кісточці) — 300 гр
- яйце — 1 шт
- борошно — 2 ст. л
- олія соняшникова — 100 мл
- сир моцарела — 30 гр
- вʼялені томати — 15 гр
- томатний соус — 40 гр
- базилік — 3 листочки
- томати чері 3 шт
- панірувальні сухарі 70 гр
- спеції до свинини
- сіль, перець за смаком
Спосіб приготування:
- відбиваємо мʼясо та приправляємо, потім паніруємо (борошно, яйце, сухарі)
- обсмажуємо до золотої скоринки, змащуємо томатним соусом, викладаємо моцарелу та вʼялені томати. Запікаємо в заздалегідь розігрітій духовці 10хв 200 градусів. Прикрашаємо свіжими томатами і базиліком.
Смачного!
Раніше «ФАКТИ» писали, як приготувати справжній «Віденський шницель», а також легкий капустяний шніцель.
372Читайте нас у Facebook