ПОИСК
Книга рецептів

Ідеально підходить до будь-якого гарніру: блогерка-красуня Alina FooDee представила «неймовірну смакоту» з курячого філе та грибів

23:05 1 червня 2024
філе

Кулінарка Alina FooDee, яка постійно експериментує та вдосконалює свої рецепти, запропонувала надзвичайно смачну страву на обід або вечерю.

За словами Аліни, ця страва сподобається як дітям, так і дорослим. А готується вона дуже просто.

Для приготування курячого філе з грибами у вершковому соусі знадобиться:

Куряча грудка — 1 шт.
Сіль, чорний мелений перець — за смаком
Борошно
Гриби — 250−300 г
Сушений чебрець — 0,5 ч.л.
Вершки — 300 мл
Гірчиця у зернах — 1 ст.л.

РЕКЛАМА

Приготування:

Філе порізати, посолити, поперчити.

РЕКЛАМА

Кожен кусочок філе запанірувати у борошні й обжарити з двох боків на олії.

Перекласти філе у миску.

РЕКЛАМА

Гриби порізати на кусочки й обсмажити на сильному вогні.

Додати тим'ян та куряче філе й влити вершки.

Накрити кришкою та готувати на помірному вогні 5−7 хвилин.

Наприкінці додати чайну ложку гірчиці у зернах. Це додасть страві неповторну родзинку.

Також на вечерю з курячого філе можна приготувати ще одну смачну страву, до якої вже входить і гарнір.

9132

Читайте нас у Facebook

РЕКЛАМА
Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Новини партнерів