- 23.05 22:26 Новий етикет у спортклубі: деякі моменти ви точно захочете обговорити з друзями
- 23.05 22:00 Дуже смачний салат: такого ви ще не куштували
- 23.05 21:29 Майже рік без покупця: розкішний подружній будинок Дженніфер Лопес та Бена Аффлека тепер на 8,1 мільйона доларів дешевший
- 23.05 21:00 Накип у чайнику розчиниться без жодного тертя: ці прості способи вас приємно вразять
- 23.05 20:34 На його рахунку десятки блискуче виконаних бойових завдань: на Донеччині загинув боєць з Одещини
- 23.05 20:21 Сучасні й безпечні умови для навчання: у Кам’янському оновили ліцей, де виросло не одне покоління містян
- 23.05 20:08 Перець по-балканськи: чудова закуска для святкового столу
- 23.05 19:58 Продати квартиру «задешево» не вийде: які податки та збори доведеться заплатити державі
- 23.05 19:54 Дівам — «Колесо Фортуни», Козорогам — «Маг», а Рибам — «Сонце»: Таро-прогноз та поради карт на 24 травня
- 23.05 19:52 Помер чемпіон та володар Кубка СРСР у складі «Динамо» Лобановського
- 23.05 19:44 ВПК рф похвалився новим автоматом: що про нього відомо
- 23.05 19:22 Сексу не було: переможниця «Холостяка» відреагувала на зізнання «Терена»
Ідеально підходить до будь-якого гарніру: блогерка-красуня Alina FooDee представила «неймовірну смакоту» з курячого філе та грибів

Кулінарка Alina FooDee, яка постійно експериментує та вдосконалює свої рецепти, запропонувала надзвичайно смачну страву на обід або вечерю.
За словами Аліни, ця страва сподобається як дітям, так і дорослим. А готується вона дуже просто.
Для приготування курячого філе з грибами у вершковому соусі знадобиться:
Куряча грудка — 1 шт.
Сіль, чорний мелений перець — за смаком
Борошно
Гриби — 250−300 г
Сушений чебрець — 0,5 ч.л.
Вершки — 300 мл
Гірчиця у зернах — 1 ст.л.
Приготування:
Філе порізати, посолити, поперчити.
Кожен кусочок філе запанірувати у борошні й обжарити з двох боків на олії.
Перекласти філе у миску.
Гриби порізати на кусочки й обсмажити на сильному вогні.
Додати тим'ян та куряче філе й влити вершки.
Накрити кришкою та готувати на помірному вогні 5−7 хвилин.
Наприкінці додати чайну ложку гірчиці у зернах. Це додасть страві неповторну родзинку.
Також на вечерю з курячого філе можна приготувати ще одну смачну страву, до якої вже входить і гарнір.
9156Читайте нас у Facebook