- 22:28 Як вибрати фініки: є фактор, який ви не враховуєте
- 22:01 Неймовірно смачні в'ялені овочі: за цим рецептом готуються легко та просто
- 21:31 Латиноамериканська двійниця Брітні Спірс — фаворитка на роль у біографічному фільмі про співачку
- 21:01 Як перевірити, чи була полуниця обприскана: цей спосіб «розкаже» вам правду
- 20:44 «Штрудель з лососем, поданий з соусом зі сметани з цедрою лимона та кропом, — це неймовірно смачно», — кулінарка Оксана Вознюк
- 20:32 «Боронив країну на Курському та Сумському напрямках»: російські окупанти вбили захисника з Житомирщини
- 20:06 Курячо-овочевий пиріг: такий соковитий, що аж тане у роті
- 19:54 Близнюкам — «Королева Пентаклів», Терезам — «Сонце», а Стрільцям — «Маг»: Таро-прогноз та поради карт на 17 червня
- 19:45 Очей не можна відвести: мережа в захваті від Наталі Могилевської у купальнику
- 19:32 На сцену повертатись на планує: стало відомо, чи загрожує Аллі Пугачовій заборона на в’їзд до Латвії
- 19:18 Щонайменше півтора року: скільки часу піде у рф на ремонт пошкоджених літаків Ту-160М
- 19:05 Пенсії в Україні — кому стаж зарахується у подвійному розмірі
Ліниві пиріжки: простий рецепт ситної страви, яку можна приготувати за 15 хвилин

Ліниві пиріжки — це саме та страва, на яку варто звернути увагу тим, у кого обмаль часу на кухню. Цікаво, що кожна господиня привносить в їх рецепт щось своє — хтось готує на сметані, хтось додає соду, а хтось — розпушувач.
А вже начинка таких пиріжечків може бути такою, як просить ваша душа і дозволяє фантазія.
Проте суперфіналістка кулінарного шоу «МастерШеф» Ольга Рябенко вподобала «класичний» варіант — зелену цибулю і варені яйця.
«Ділюсь рецептом ідеальних та дуже смачних пиріжків, які сподобаються вашим рідним»,— пише вона в соцмережі.
Вам знадобиться:
- кефір — 1 склянка (200 мл);
- борошно — 300 г;
- сіль — 1 ч. л;
- цукор — 1 ч. л;
- розпушувач — 1 ч. л;
- сире яйце — 1 шт;
- яйця варені — 4 шт;
- цибуля зелена — 8 стеблин;
- сир твердий або моцарела — 100 г;
- олія для смаження.
Як готувати
Кефір змішати з сіллю, цукром та розпушувачем. Додати яйце та борошно.
Яйця варені нарізати кубиком. Подрібнити цибулю та натерти сир. Додати начинку до тіста та гарно все змішати.
На добре розігріту сковорідку викласти великою ложкою тісто, смажити до золотавого кольору з усіх боків.
Смачного!
Також нагадаємо про ще одну швидку і «ліниву» страву від пані Ольги — «ідеальну вечерю» з гречки та курки.
82185Читайте нас у Facebook