- 14:55 Гасити чужі пожежі небезпечно: чому шлюб Кейт Міддлтон та принца Вільяма опинився під загрозою розпаду
- 14:30 Подорожчали майже вдвічі: які фрукти стали рекордсменом зі зростання цін і коли вони подешевшають
- 14:15 На якому каналі дивитись онлайн «Ільвес» — «Шахтар»: розклад трансляцій та прогноз на матч кваліфікації Ліги Європи
- 13:49 Як доглядати за перцем у спеку і чим підживлювати влітку
- 13:31 На пенсію до 40 років: хто в Україні стає наймолодшим пенсіонером
- 13:06 Чайна компанія «Мономах» захищатиме репутацію у суді
- 12:54 Нелегка доля мільярдерки: Кайлі Дженнер опублікувала фото з відпочинку у Греції
- 12:49 Микола Лагун в Австрії має все менше шансів уникнути відповідальності за банкрутство «Дельта Банку», — ЗМІ
- 12:30 Як птахи вчаться літати: потомство зіркових лелек Грицика та Одарки стало на крило
- 12:28 Справа «Осокорківських лук»: юристи говорять про маніпуляції фактами
- 12:02 Найстаріший марафонець світу, який ніс олімпійський вогонь, загинув у 114 років
- 11:56 Час рішень і важливих змін: кого зі знаків Зодіаку липень виведе на новий шлях
Пиріг з абрикосами та полуницею: ідеально для літніх чаювань

Маслянистий, вологий та пухкий — таким вийде у вас цей пиріг. Поєднання солодкого тіста та літніх фруктів — справжня насолода для смакових рецепторів, пише ilovebake.pl.
Складники:
приблизно 5−6 абрикосів
близько 200 г полуниці
220 г борошна для кексів
1 чайна ложка розпушувача
200 г вершкового масла кімнатної температури
4 яйця кімнатної температури
1 стакан цукру
2 чайні ложки ванільного цукру
2 столові ложки лимонного соку
цедра лимона
дрібка солі
Крамбл:
70 г кексового борошна
70 г холодного вершкового масла
50 г цукру
Приготування
Форму розміром 24×24 см або аналогічну вистелити папером для випічки. Абрикоси та полуницю помити й порізати шматочками. Змішайте борошно з цукром для крихти, потім додайте холодне масло та розімніть пальцями до утворення крихти. Готуючи пиріг, ставте його в холодильник.
Змішайте масло з цукром і ванільним цукром. Потім додайте жовтки, лимонний сік і цедру. Просійте борошно та розпушувач до масляної суміші та обережно перемішайте ложкою або лопаткою. Яєчні білки збити з дрібкою солі до міцної піни. Додайте до тіста та обережно перемішайте ложкою, поки не з’єднається.
Вилити у форму і зверху розкласти абрикоси й полуницю. Посипати крамблом і випікати при 170ºC приблизно 40−45 хвилин.
Раніше переможець «МастерШефа» Вадим Бжезинський поділився рецептом смачного грецького пирога зі шпинатом та сиром, що готується за лічені хвилини.
701Читайте також: Угорський пиріг, схожий на снікерс: Наталя Калніна не очікувала, що так часто буде готувати його коханому
Читайте нас у Facebook