- 16:57 Бикам важливо проявити ініціативу, а Драконам — не піддаватися емоціям: східний гороскоп на тиждень 14 — 20 липня
- 16:30 «Поведінка вибудовується лише його власною логікою»: дипломат про відношення Трампа до України та рф
- 16:05 Скандальний футболіст влаштував ще одну «п'яну» ДТП: цього разу його «Мерседес» вибухнув
- 15:41 Ще треба чекати: коли США застосують проти рф «пекельні» санкції
- 15:14 Дрони росіян атакували Самар на Дніпропетровщині: цілилися у ТЦК
- 14:51 Вигідне сусідство: чому досвідчені городники висаджують поруч полуницю та часник
- 14:22 Шкодять собі самі: авіаційний експерт пояснив, чому «Шахеди» можуть пролітати всю Україну
- 14:02 Класичне літо: прогноз синоптиків на тиждень 14 — 20 липня
- 13:31 Стала відома країна, куди рф може невдовзі направити свої ракети
- 13:11 На фестивалі у Закарпатті десятки людей отруїлися водою із… знаменитого водоспаду
- 12:51 Соковиті, ароматні та дуже ніжні овочеві котлетки: кохання з першого шматочка
- 12:30 «Був відчай, я вже просив все зупинити»: як спортсмен з Полтави встановив унікальний світовий рекорд за 24 години
Мариновані баклажани у винному оцті: такого ви точно не куштували

Баклажанами можна насолоджуватися не лише в сезон, а й успішно замаринувати їх на зиму. Приготуйте перевірений рецепт маринованих баклажанів у винному оцті, це щось нове та дуже смачне, пише видання beszamel.
Складники:
- 1 кг баклажанів
- 3 середні цибулини
- 1 столова ложка солі
- олія для смаження
- лавровий лист
- 1,5 склянки винного оцту
- 1 склянка води
- жменя свіжого листя базиліка або ложка сушеного
- 1 столова ложка солі
Приготування:
Вимити баклажани. Вичистити насіння, нарізати товстими брусочками, посипати сіллю і залишити на дві години. Потім відцідити, обсушити та злегка обсмажити на оливковій олії. Злити жир, що утворився.
Приготувати маринад: закип'ятити воду з оцтом і столовою ложкою солі.
Цибулю нарізати шматочками. Розкласти цибулю, баклажани та листя базиліка в чисті банки. Заливаємо гарячим маринадом і щільно закорковуємо банки.
Раніше «ФАКТИ» публікували рецепт неперевершених маринованих баклажанів, які готуються швидко й відразу подаються до столу, а також простий рецепт баклажанів, запечених з сиром.
Читайте нас у Facebook