- 07.07 22:27 Тест для поціновувачів гарного посуду від тренд-редакторки «ФАКТІВ» Ольги Сметанської
- 07.07 21:59 Баклажанова закуска — чарівний смак літа: за цим рецептом готується дуже легко
- 07.07 21:29 Дипфейк Дженніфер Еністон та освідчення у коханні: довірливий безробітний віддав аферистам 200 фунтів стерлінгів
- 07.07 21:00 Деякі фрукти влітку можуть бути дуже шкідливими для нас: ви цього точно не знали
- 07.07 20:34 Навіть подумати не міг, що так звані брати прийдуть на нашу землю вбивати: в бою на Сумщині поліг захисник із Хмельниччини
- 07.07 20:08 Пухкий сирний пудинг: як приготувати смачний та корисний сніданок
- 07.07 19:43 Цю зброю Київ зараз хоче отримати від Німеччини: стало відомо про таємний список
- 07.07 19:27 П'ять тисяч гривень на першокласника: в Україні запускають програму «Пакет школяра»
- 07.07 19:17 «Дуже жаль коника»: мережа відреагувала на світлини дружини Віктора Павліка
- 07.07 19:04 Овнам — «Колесо Фортуни» та несподівані зміни, Ракам — «Двійка Жезлів» та важливе рішення: Таро-прогноз на 8 липня
- 07.07 18:29 Навіщо потрібен лак для нігтів у салоні автомобіля: незвичайний та корисний лайфхак
- 07.07 18:23 Союз на словах, розбрат на ділі: як розсипається антизахідна «вісь» путіна
Сезон кавунів, на жаль, короткий. І треба встигнути насолодитися ними. Звичайно, смачно кавуном ласувати просто так. Але з нього можна приготувати чимало страв. Наприклад, салат з кавуном, маринований кавун, морозиво з кавуном.
Фруктово-ягідні салати з кавуном — справжня насолода. Вони легкі та по-літньому свіжі. Особливо хороші такі ласощі у спеку.
Рецептом кавунового салату з базиліком поділилася кулінарка Ардія Діаманті.
— Абрикос має бути стиглим, — каже Ардія Діаманті. — Тільки тоді салат буде смачним. За бажання можна додати й персик або нектарин. Повірте, це дуже смачно! Подавайте смаколик охолодженими. Цей салат можна доповнити кулькою морозива чи вершками.
Салат з кавуном та базиліком (на дві порції)
Очищена м'якоть кавуна — 200 г
Абрикос — 2 шт.
Базилік зелений — 1−2 листочки
Три чверті склянки кавунового фрешу та чайна ложка меду для заправки
Кавун та абрикос порізати на кубики. Подрібнити зелений базилік та додати. Але можна й не подрібнювати, а використовувати невеликі листочки. Заправити кавуновим свіжим соком з медом.
І смачного!
Раніше «ФАКТИ» розповідали, як приготувати смачний літній десерт — персики на грилі.
Фото з альбому Ольги Сметанської
170Читайте нас у Facebook