- 15.07 22:28 Зцілювальний сад: ці рослини обов'язково потрібно посадити поруч із будинком
- 15.07 22:01 Незвичайний яєчний салат: фантастично смачно та ситно
- 15.07 21:32 «Він гордий батько»: Бред Пітт у відчаї через Анджеліну Джолі та дітей
- 15.07 21:03 Змініть це у своєму харчуванні й забудете про проблеми з кишечником
- 15.07 20:53 На перемогу Усика, на якого під час битви поглядів розкричався Дюбуа, вже поставили 500 тисяч доларів
- 15.07 20:35 Осиротіла семимісячна донька: на Сумщині поліг 26-річний офіцер з Вінниччини
- 15.07 20:06 Кошички з тіста філо: сміливо подавайте до святкового столу
- 15.07 19:53 Суд не заарештував Шабуніна, але закордонний паспорт відібрав
- 15.07 19:52 «Динамо» з червоною карткою не змогло обіграти клуб із Румунії: відеоогляд матчу
- 15.07 19:40 «Жуковщина» та мігранти: на що планують робити ставку окупанти при новому наступі
- 15.07 19:14 Закохані очі: Тарас Цимбалюк вразив шанувальників
- 15.07 19:01 Водоліям — «Паж кубків» та ностальгія, Дівам — «Закохані» та вибір між серцем і розумом: Таро-прогноз на 16 липня
Десертний салат із кавуном і лохиною: додавайте улюблений сир

Літні десертні салати мають особливий смак. Адже сезонні дари природи такі ароматні та смачні. Наприклад, лохину можна купити в супермаркеті будь-якої пори року. Але літня ягода ніколи поза конкуренцією. Невипадково десертні салати доповнюють сиром. Він надає ситності та пікантності. Рецептом ласощів поділилася кулінарка із Кривого Рогу Елла Іванова.
— Фрукти та ягоди містять багато вітамінів, — каже Елла Іванова. — Десертні салати дуже корисні. Готуйте — і насолоджуйтесь! М'яту я нарізаю дрібно. Вона надає страві особливого аромату і смаку. Сир можете взяти ваш улюблений — фету, бранзу або моцарелу. Лохину можна замінити чорницею.
Десертний салат з кавуна та лохини
- 500 г м'якоті кавуна
- 200 г мінімоцарелла
- 100 г лохини
- М'ята
Для заправки
- 1 чайна ложка ягідного оцту або лимонного соку
- Сіль
- 1 столова ложка меду
М'якуш кавуна нарізати на кубики. Додати лохину та нарізану м'яту, маленькі кульки моцарели або шматочки. Усі інгредієнти змішати, заправити ягідним оцтом чи лимонним соком з медом.
І смачного!
Раніше «ФАКТИ» розповідали, як приготувати вафлі з кабачка та найсмачніший наливний пиріг «Персикове спокуса».
Фото з альбому Елли Іванової
175Читайте нас у Facebook