- 17:47 Млинці з кабачків: ароматні, з хрусткою скоринкою і прості у приготуванні
- 17:36 Під Києвом поліцейські застрелили чоловіка, який кинув у них гранату
- 17:31 Нерішучість союзників України дозволяє рф продовжувати війну — ЗМІ
- 16:57 Бикам важливо проявити ініціативу, а Драконам — не піддаватися емоціям: східний гороскоп на тиждень 14 — 20 липня
- 16:30 «Поведінка вибудовується лише його власною логікою»: дипломат про відношення Трампа до України та рф
- 16:05 Скандальний футболіст влаштував ще одну «п'яну» ДТП: цього разу його «Мерседес» вибухнув
- 15:41 Ще треба чекати: коли США застосують проти рф «пекельні» санкції
- 15:14 Дрони росіян атакували Самар на Дніпропетровщині: цілилися у ТЦК
- 14:51 Вигідне сусідство: чому досвідчені городники висаджують поруч полуницю та часник
- 14:22 Шкодять собі самі: авіаційний експерт пояснив, чому «Шахеди» можуть пролітати всю Україну
- 14:02 Класичне літо: прогноз синоптиків на тиждень 14 — 20 липня
- 13:31 Стала відома країна, куди рф може невдовзі направити свої ракети
Варення з кабачків з лимоном та ананасовим соком: «кулінарне збочення» від зірки «МайстерШефа»

Суддя шоу «МастерШеф» Володимир Ярославський, який раніше розповідав, як готувати хрустики або вергуни на горілці, поділився рецептом приготування кабачкового варення з ананасом.
«КАБАЧКОВЕ варення з ананасом. Кулінарні збочення, або куди вже дівати ті кабачки», — написав він.
Інгредієнти:
Кабачок чищений — 800г
Ананасовий сік — 750г
Цукор — 350г
Лимон на сік — 1 шт.
Куркума — дрібка
Кардамон, кориця, гвоздикаСпосіб приготування:
У кабачка зняти шкірку і видалити серединку з насінням, нарізати все досить дрібним кубиком. Краще готувати у широкій каструлі чи сотейнику. Змішуємо кабачок, цукор, ананасовий сік, сік лимону, за бажанням класно працюють ще 3−5 зернят кардамону та куркума.
Довести все до кипіння і варити-випарювати на середньому вогні декілька годин, поки кабачок не стане прозорий, а сироп загусне.
«Загалом в мене вийшло навіть трохи менше ніж літрова банка, коли виварив до бажаної „цукатності“ кабачка. Результат насправді красивий, сонячний і дуже літній, на зиму можна пастеризувати і закривати під кришку, якщо ви добре ваварили варення!» — написав Ярославський.
Раніше «ФАКТИ» писали, як приготувати дуже незвичайний салат з кабачками.
227Читайте нас у Facebook