- 20.06 23:53 Магучих повернулася до Парижа і здобула «срібло» етапу «Діамантової ліги»
- 20.06 23:17 Клубний чемпіонат світу-2025 з футболу: календар, результати та відеоогляди матчів, розклад телетрансляцій
- 20.06 22:26 У моді вінтажні будильники: причини популярності цього предмета вас здивують
- 20.06 22:00 Літній салат з незвичайним соусом: смачно, як у найкращому ресторані
- 20.06 21:30 Дженніфер Лопес вперше з’явилася на публіці після фото Бена Аффлека з немовлям
- 20.06 21:01 І ніякої гнилі більше: обприскайте свої помідори цим розчином і забудете про хворобу
- 20.06 20:45 «Весільний віночок вважається сильним оберегом», — майстриня Лідія Мосійчук
- 20.06 20:34 Йому вдалося захопити в полон російського десантника, який творив звірства у Бучі: на Сумщині загинув захисник із Київщини
- 20.06 20:06 Десерт із печивом та полуницею: смачно так, що не відірватись
- 20.06 20:02 Один із фаворитів конкурсу на посаду директора БЕБ може мати зв’язки з росією, — ЗМІ
- 20.06 20:01 Новачок УПЛ призначив новим головним тренером іноземця: відома зарплата фахівця
- 20.06 19:54 Скорпіонам — «Сонце», Ракам — «Верховна Жриця», а Тельцям — — «Маг»: Таро-прогноз та поради карт на 21 червня
Кавуновий салат із динею: десерт для тих, хто піклується про фігуру

Якщо ви дбаєте про фігуру, влітку найкраща альтернатива тістечкам і тортам — фрукти та ягоди. Їх можна їсти просто так, а можна включати в салати. Щоправда, не всі поєднання вдалі. А ось тандем дині та кавуна ідеальний. Вони мають бути стиглими та смачними. Волоські горіхи у меду додадуть особливого смаку.
Також кавун можна поєднувати з нектаринами, а диню — з грушами. Шукайте свій улюблений смак - і обов'язково знайдете. Цей процес цікавий і захоплюючий.
Рецептом яскравих літніх ласощів поділилася кулінарка Ардія Діаманті.
- Цей салат яскравий, як літо, і не менш смачний, ніж салати з манго та іншими екзотичними фруктами, — каже Ардія Діаманті. — Мед у салаті не обов'язковий, особливо якщо ви суворо підраховуєте калорії.
Фруктовий салат
- Філе дині — 200 г
- Філе кавуна — 200 г
- Волоські горіхи — 50 г
- Мед — чайна ложка
- Кавуновий фреш для заправки — чверть склянки
Філе кавуна і дині порізати на кубики, додати підрум'янені на сковорідці волоські горіхи, присмачені медом, і трохи кавунового фрешу для заправки. Подавати салат охолодженим у красивому посуді.
Смачного!
Нагадаємо рецепт брускетти з м'яким сиром і малиною.
Фото з альбому Ольги Сметанської
133Читайте нас у Facebook