ПОИСК
Книга рецептів

Фруктово-ягідний салат «Яскраві барви липня»: подавати охолодженим

22:32 25 липня 2023
Фруктово-ягідний салат «Яскраві барви липня»

Стиглі фрукти і ягоди самі по собі смачні. Чудові з них і десерти: желе, мус, сорбет… Щоправда, все це можна приготувати і взимку із заморожених ягід і фруктів, а ось фруктово-ягідний салат — страва виключно сезонна.

На перший погляд, у ньому сумісні практично всі фрукти і ягоди, але це не так. Важливо, щоб смаки доповнювали, а не перебивали смак один одного. У цьому сенсі в кожної людини свої вподобання, тому орієнтуватися потрібно на свій смак.

Рецептом фруктово-ягідного салату «Яскраві фарби липня» поділилася кулінарка Ардія Діаманті, яка раніше радила приготувати ягідний соус.

- Подають цей салат охолодженим, — каже Ардія Діаманті. — За бажання можна прикрасити листочками свіжої м'яти та доповнити кулькою ванільного морозива.

РЕКЛАМА

Салат «Яскраві барви липня» (на дві порції)

  • Дві склянки очищеної від кісточок чорної черешні
  • Склянка малини
  • Інжир (або нектарин) — 2шт.

Для заправки

РЕКЛАМА
  • Свіжовичавлений сік одного апельсина або збиті вершки (за смаком)

Інжир або нектарин порізати на шматочки, доповнити ягодами, заправити свіжовичавленим апельсиновим соком або збитими вершками.

І смачного!

РЕКЛАМА

Нагадаємо рецепт брускети з томатами та твердим сиром.

Фото з альбому Ольги Сметанської

236

Читайте нас у Facebook

РЕКЛАМА
Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Новини партнерів