Курка з овочами в беконі: рецепт зірки «МайстерШефа» для тих, хто «шукає ідеальну страву»
Суддя шоу «МайстерШеф» Ектор Хіменес-Браво, який раніше ділився рецептом курячих стегенець у медово-імбирному соусі, запрпонував фоловерам приготувати ще одну страву з курятини, яке готується дуже швидко.
«Якщо шукаєте ідеальну страву, яка готується швидко — цей рецепт для вас. Ніжне куряче філе, соковиті овочі й хрусткий бекон створюють неповторний тандем, який стане вашим улюбленим», — пише Хіменес-Браво на своїй сторінці у соцмережах.
Інгредієнти:
- Бекон — 200 г;
- Філе куряче — 500 г;
- Картопля — 300 г;
- Помідори — 200 г;
- Цибуля — 100 г;
- Сіль, перець — за смаком.
Читайте також: «Час дивуватися й дивувати»: особливий рецепт печеної картоплі від Ектора Хіменеса-Браво
Приготування:
- Викладіть бекон у форму так, щоб ним можна було прикрити начинку.
- Філе курки наріжте на невеликі шматочки. Картоплю, помідори та цибулю наріжте кільцями.
- Викладіть шматочки курячого філе у форму. Зверху додайте шар картоплі, посоліть і поперчіть. Далі викладайте помідори та цибулю.
- Загорніть начинку у бекон.
- Випікайте в розігрітій духовці до золотистого кольору, приблизно 30−40 хвилин.
Раніше учасники кулінарного шоу «МастерШеф» Ольга Рябенко та Ектор Хіменес-Браво поділилися рецептом приготуванням скумбрії на вугіллі, яку вони готували з копченою паприкою, часником, спеціями та соком лимону.
Фото — скріншот
156Читайте нас у Facebook