«Час дивуватися й дивувати»: особливий рецепт печеної картоплі від Ектора Хіменеса-Браво
Відомий кулінар Ектор Хіменес-Браво, який раніше запропонував простий рецепт гарніру з цукіні, поділився також рецептом печеної картоплі в Instagram.
«Здавалося б, що такого може бути в приготуванні запеченої картоплі? Час дивуватися й дивувати: підготував особливий рецепт цієї простої страви, який неодмінно вам сподобається!» — написав він.
Інгредієнти:
Картопля — 500 г
Сіль — на смак
Авокадо — 1 шт.
Кеш’ю — 30 г
Петрушка — 5 г
Часник — 1 шт.
Оливкова олія — 20 мл
Кінза — 5 г
Цибуля зелена — 5 г
«Головний секрет: спочатку потрібно відварити картоплю, потім розчавити її, і лише після цього запекти», — розповів Ектор Хіменес-Браво.
Раніше «ФАКТИ» розповіли про те, як приготувати пісний салат з картоплею та оселедцем.
14156Читайте нас у Facebook