Салат з консервованими ананасами, макаронами, консервованою селерою та іншими інгредієнтами — неймовірно смачний та ідеальний у багатьох випадках. Обов'язково спробуйте приготувати, пише авторський кулінарний сайт aniagotuje.
Інгредієнти:
- 200 г макаронів,
- 300 г консервованих ананасів кільцями — приблизно 8−10 штук — або більше
- пів банки консервованої кукурудзи — 150 г після відціджування — або більше
- ціла банка консервованої селери — приблизно 340 г (можно замінити стеблями селери)
- 200 г шинки
- 100 г сиру
- половина червоного перцю — близько 100 г
- 3 повні столові ложки улюбленого майонезу — приблизно 80 г
- 3 столові ложки свіжонарізаної зелені кропу або петрушки
- спеції: по половині чайної ложки солі і перцю
Приготування:
Покладіть макарони в каструлю і варіть до стану «аль денте». Паста повинна бути еластичною, але м’якою. Перекладіть на друшляк, а потім в миску для охолодження. Поки макарони охолоджуються, підготуйте решту інгредієнтів.
Ананас наріжте невеликими шматочками, шинку — кубиками або невеликими шматочками (можна скибочками). Половину червоного перцю очистіть від насіння, наріжте на дрібні шматочки або коротші смужки.
Сир натерти на крупній тертці. Помістіть всю банку консервованої селери в ситечко. Злийте розсіл і відіжміть селеру перед додаванням в салат. Консервовану селеру можно замінити стеблями селери, які потрібно мілко нашаткувати. Додайте підготовлені інгредієнти до пасти.
Нарешті додайте улюбленого майонезу, свіжонарізаної зелені кропу або петрушки, а також сіль та перець. Все ретельно перемішуємо і перевіряємо смак салату. При необхідності додайте більше спецій або інших інгредієнтів. Зберігайте салат у холодильнику. Перед подачею варто перемішати.
Нагадаємо рецепт креветок в соусі з петрушкою.
4163Читайте нас у Facebook