- 17.05 22:26 Цю каву подають із фініками: незвичайний напій варто спробувати
- 17.05 21:59 Улюблений смаколик королів: готується дуже швидко і просто
- 17.05 21:30 Вигляд доньки Анджеліни Джолі та Бреда Пітта, що виходила з лікарні, схвилював шанувальників
- 17.05 21:01 Тільки не пакети: поширена помилка на кухні, через яку полуниця швидко псується
- 17.05 20:35 Пройшов Харківський, Донецький та інші напрямки: в бою загинув 52-річний воїн зі Львівщини
- 17.05 20:07 Пишні шоколадні вареники на пару: дуже смачна страва української кухні
- 17.05 19:56 Водоліям — «Імператор», Левам — «Зірка», а Тельцям — «Король Пентаклів»: Таро-прогноз та поради карт на 18 травня
- 17.05 19:48 У кремлі назвали умови можливої зустрічі Зеленського і путіна
- 17.05 19:44 Національна гвардія України отримала покращений «Град»: експерт знайшов у ньому сумнівне рішення
- 17.05 19:27 Військовий побив мобілізованого у Вінницькому ТЦК: що відомо про конфлікт
- 17.05 19:05 Ціни підштовхують до вегетаріанства: економіст пояснив, чи варто очікувати здешевшання м’яса
- 17.05 18:46 Перехід з одного виду пенсії на інший: експерт пояснив, коли це вигідно
У традиційному великодньому кошику одне з головних місць займає ароматна буженина. Ведучий програми «Ранок з Україною» (канал «Україна») Григорій Герман розповів, як приготувати популярну страву за його улюбленим рецептом. До складу входять продукти, які є на кухні кожної господині, але м'ясо вражає соковитістю!
Ідеальна буженина
Інгредієнти:
- Ошийок свинячий — 1 кілограм
- Аджика домашня — 200 грамів
- Лавровий лист — 3 штуки
- Часник — 5 зубчиків
- Морква — 2 штуки
- Розмарин — 3 гілочки
- Перець горошком — 1 столова ложка
- Сіль — 25 грамів
Приготування:
Поставити сотейник з невеликою кількістю води на вогонь, довести до кипіння. Додати лавровий лист, розмарин, перець горошком і столову ложку солі. Коли спеції віддадуть свої аромати, зняти з вогню сотейник і перелити розсіл у велику миску. Додати склянку охолодженої води. Занурити м'ясо у теплий розчин і залишити маринуватися протягом 24 годин.
Наступного дня можна запікати буженину. Для цього слід порізати невеликими шматочками часник і моркву. У м'ясі зробити надрізи, нашпигувати овочами. Щедро змастити м'ясо аджикою. Запікати у духовці при температурі 170 градусів 1,5 години.
2334
Читайте також: М'який та соковитий шашлик: простий маринад
Читайте нас у Facebook