- 15:40 Три найнебезпечніші схеми кібершахрайства в Україні: як обманюють і чи є засоби захисту
- 15:15 Не нашкодь: які підживлення категорично протипоказані томатам
- 15:08 Парламентська ТСК з корупції у правоохоронних органах перевірить НАБУ, — нардеп Сергій Власенко
- 14:57 «Динамо» зіграло внічию з англійським клубом на зборі в Австрії: відеоогляд матчу
- 14:52 Мільйони з білорусі: нардепу Шевченку оголосили нову підозру
- 14:31 Важливо для України: США збираються значно збільшити закупівлі ракет до ЗРК Patriot
- 14:00 Нарешті: мережа відреагувала на нову пісню Тіни Кароль
- 13:52 Скандали, неефективність і шалені витрати. Депутати взялися за перевірку НАБУ: що відомо
- 13:39 Курс євро в Україні: що прогнозують у банках для євровалюти в середині липня
- 13:29 Запечений кабачок із сиром: виглядає святково, а готується за лічені хвилини
- 12:53 На заході — град та шквали, на сході — «африканська» спека: яку погоду синоптики прогнозують на вихідні 12−13 липня
- 12:20 «Повернення в Україну — не поразка. Це новий шанс»: про життя в Чехії розповідає дизайнерка Анна Моргун, яка ледве вижила під час окупації Київщини
У традиційному великодньому кошику одне з головних місць займає ароматна буженина. Ведучий програми «Ранок з Україною» (канал «Україна») Григорій Герман розповів, як приготувати популярну страву за його улюбленим рецептом. До складу входять продукти, які є на кухні кожної господині, але м'ясо вражає соковитістю!
Ідеальна буженина
Інгредієнти:
- Ошийок свинячий — 1 кілограм
- Аджика домашня — 200 грамів
- Лавровий лист — 3 штуки
- Часник — 5 зубчиків
- Морква — 2 штуки
- Розмарин — 3 гілочки
- Перець горошком — 1 столова ложка
- Сіль — 25 грамів
Приготування:
Поставити сотейник з невеликою кількістю води на вогонь, довести до кипіння. Додати лавровий лист, розмарин, перець горошком і столову ложку солі. Коли спеції віддадуть свої аромати, зняти з вогню сотейник і перелити розсіл у велику миску. Додати склянку охолодженої води. Занурити м'ясо у теплий розчин і залишити маринуватися протягом 24 годин.
Наступного дня можна запікати буженину. Для цього слід порізати невеликими шматочками часник і моркву. У м'ясі зробити надрізи, нашпигувати овочами. Щедро змастити м'ясо аджикою. Запікати у духовці при температурі 170 градусів 1,5 години.
2335
Читайте також: М'який та соковитий шашлик: простий маринад
Читайте нас у Facebook