Рецептом ласощів поділилася кулінар Тетяна Литвинова, яка раніше розповідала, як готувати літній одеський салат. До слова, морозиво готується без цукру!
Полуничне морозиво
Інгредієнти для морозива:
- полуниця 1 кг.
- молоко 50−75 мл.
- мед 2 ст. л. або за смаком.
Приготування:
Заморозьте полуницю, після поставте на 20 хв. відтанути. Після цього збийте блендером. Далі додайте мед і молоко. Трохи збийте і дайте постояти пару хвилин. Потім сформуйте фруктовий кульку — і можна їсти! Смачного!
Раніше кулінар Тетяна Литвинова розповіла, як готувати овочі на мангалі.
Фото з альбому Тетяни Литвинової.
867Читайте нас у Facebook