ПОИСК
Книга рецептів

Повсякденна страва по-новому: рецепт гречки з печерицями та мигдалем від Клопотенка

13:37 3 липня 2021
гречка

Кулінар Євген Клопотенко, який запропонував незвичайний рецепт салату зі свіжих томатів та запечених огірків, розповів, як приготувати гречку з печерицями та мигдалем.

Гречка з печерицями та мигдалем

Інгредієнти
1 стакан гречки
2 склянки води
300 г печериць
1 ріпчаста цибуля
50 г мигдалю
50 г вершкового масла
сіль і перець до смаку


Приготування
1 стакан гречки, промити й відварити у 2 склянках води.

Ріпчасту цибулю очистити й нарізати четверть кільцями, а 300 г печериць розрізати на чотири частини. Дрібні печериці можна залишити цілими.

Порубати 50 г мигдалю.

На сковороді розігріти 50 г вершкового масла, додати цибулю і смажити до золотистого кольору.

Додати гриби, смажити, щоб випарувалася зайва волога і гриби трохи підсмажилися.

Додати відварену гречку. Ретельно перемішати, додати сіль і перець до смаку.

При подачі посипати рубленим мигдалем.

Нагадаємо, нещодавно суддя шоу «МайстерШеф» Володимир Ярославський запропонував рецепт вівсяної каші з додаванням грибів та пармезану. А Євген Клопотенко поділився рецептом хлібного квасу.

фото https://www.facebook.com/

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА
501

Читайте нас у Facebook

РЕКЛАМА
Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Новини партнерів