- 20:34 Користувався авторитетом серед побратимів: понад рік рідні чекали на захисника з Вінниччини, який поліг під Бахмутом
- 20:22 Ракам — «Закохані» та турбота про близьких, Терезам — «Сонце» і радість: Таро-прогноз на 19 травня
- 20:10 Салат «Апельсинчик»: обов’язково подавайте на святковий стіл
- 19:45 ЗСУ знищили 50-річний раритет окупантів: про що йдеться
- 19:39 Грози, град та аномальний холод: що кажуть синоптики про погоду у травні, яка, як і раніше, не тішить українців
- 19:07 Квартиру відберуть, але телевізор та зубну щітку залишать: якого майна мають право позбавити ухилянта в умовах воєнного стану
- 18:20 Дякую за лідерство у збереженні життів: що сказав Зеленський віцепрезиденту США на зустрічі у Ватикані
- 18:12 Яскраві зустрічі та фінансовий успіх: удача чекає на п'ять знаків зодіаку в другій половині травня
- 17:53 З метою тиску і залякування: що повідомили в ГУР про можливий запуск росією міжконтинентальної балістичної ракети по Україні
- 17:48 Травень — час кліщів: три простих способи позбутися їх на своїй дачній ділянці
- 17:31 Чемпіонат України з футболу, 29-й тур, 17 — 18 травня: «Динамо» стало чемпіоном, результати та відеоогляди матчів
- 17:23 Скільки ракет має рф: американська розвідка поділилась деталями
Тетяна Литвинова поділилася секретом легендарного пирога, створеного помилково

Відомий кулінар Тетяна Литвинова, яка поділилася рецептом «візитною страви французької кухні», розповіла, як приготувати легендарний пиріг, який був створений у Франції помилково.
Тарт Татен відомий тим, що для його приготування використовують «некондиційні» сезонні фрукти. Підійдуть і персики, і яблука, і сливи.
Інгредієнти
Борошно — 120 г
Яйця — 2 шт
Масло вершкове — 125 г
Цукор — 200 г
Розпушувач — 8 г
Цукор ванільний — 10 г
Персики — 700 г
Вода — 2−3 ст.л.Фрукти для пирога карамелізуютья, щоб пиріг не «плавав».
Випікати пиріг слід при температурі 150 градусів 50 хвилин.
А відомий кулінар, ведучий ток-шоу «Говорить Україна» (канал «Україна») Олексій Суханов рекомендував свій улюблений швидкий і ароматний пиріг з ревеню.
5067Читайте нас у Facebook