- 16:47 Редиска по-грузинські від Івана Янюка: страва, яка запам’ятається вам надовго
- 16:23 В Україні знайшли варіант, як захистити БПЛА від дронів-перехоплювачів — ЗМІ
- 15:35 На Одещині внаслідок пожежі загинули двоє малолітніх дітей
- 15:24 Ніжна і незламна: популярний гурт випустив потужний кліп
- 14:56 Чемпіонат України з футболу, 29-й тур, 17 — 18 травня: результати та відеоогляди матчів, становище команд
- 14:47 Більше, ніж приправа: як ефективно очистити унітаз за допомогою речі, яка є у кожної господині
- 14:21 Що робити, якщо вам заблокували рахунок через порушення банківських переказів: поради банкіра
- 13:52 У Стамбулі російська делегація погрожувала захопити нові області України — ЗМІ
- 13:22 Не садіть розсаду зранку: основні правила закладення майбутнього врожаю помідорів
- 12:56 Дуже схожа на Бреда Пітта: у мережі з’явилися нові фото старшої біологічної доньки актора
- 12:20 «Я не впевнений у їхній перемозі»: коментатор «Євробачення» Тимур Мірошниченко про гранд-фінал конкурсу
- 12:07 Спіймаєте хвилю успіху: які знаки зодіаку вже скоро купатимуться у достатку
Тетяна Литвинова поділилася секретом легендарного пирога, створеного помилково

Відомий кулінар Тетяна Литвинова, яка поділилася рецептом «візитною страви французької кухні», розповіла, як приготувати легендарний пиріг, який був створений у Франції помилково.
Тарт Татен відомий тим, що для його приготування використовують «некондиційні» сезонні фрукти. Підійдуть і персики, і яблука, і сливи.
Інгредієнти
Борошно — 120 г
Яйця — 2 шт
Масло вершкове — 125 г
Цукор — 200 г
Розпушувач — 8 г
Цукор ванільний — 10 г
Персики — 700 г
Вода — 2−3 ст.л.Фрукти для пирога карамелізуютья, щоб пиріг не «плавав».
Випікати пиріг слід при температурі 150 градусів 50 хвилин.
А відомий кулінар, ведучий ток-шоу «Говорить Україна» (канал «Україна») Олексій Суханов рекомендував свій улюблений швидкий і ароматний пиріг з ревеню.
5067Читайте нас у Facebook