- 21:31 Кеті Перрі викликала занепокоєння шанувальників відсутністю обручки
- 21:02 Найкраща спеція для мозку: яка трава може суттєво покращити пам’ять
- 20:59 Семирічну дівчинку, яка зникла в Одесі, знайшли вбитою
- 20:38 Ціни на нафту та хвиля мігрантів: Пелюховський про кризу у разі війни на Близькому Сході
- 20:35 Близько місяця у шпиталі боролись за його життя: на Вінниччині поховали 22-річного розвідника, якого важко поранили на Курщині
- 20:08 Кукурудзяний мус з двома видами сиру — можна тим, хто на дієті
- 19:59 «Тихий план «Б» від влади? Що пишуть ЗМІ про кандидата в очільники БЕБ Цивінського
- 19:43 У рф знайшли застосування новій зброї з КНДР: експерт розповів, чому вона може стати дуже небезпечною
- 19:16 Рве на шматки: популярна співачка вразила зміною
- 18:59 Скорпіонам — «Сонце» та радість, Дівам — «Трійка Жезлів» та плани на майбутнє: Таро-прогноз на 20 червня
- 18:32 Попит на протези серед окупантів виріс удвічі: британська розвідка пояснила, що відбувається
- 18:12 Переселенцям роздадуть ваучери: в Україні планують запровадити нову житлову програму для ВПО
Хіт сезону: рецепт панкейків з яблуками на сухій пательні від Григорія Германа

Кулінарний експерт і ведучий програми «Ранок з Україною» Григорій Герман часто ділиться у мережі простими й смачними сезонними рецептами.
Днями Герман розповів, як приготувати панкейки з яблуками на сухій пательні. Страву ведучий готував разом зі своїм сином.
Панкейки з яблуками
Інгредієнти
яйце — 1 шт.
молоко — 250 мл
цукор — 4 ст. л.
борошно пшеничне — 230 г
розпушувач — 10 г
олія соняшникова — 2 ст. л.
сіль — щіпка
яблука — 2−3 шт.Приготування
У миску розбити яйце, додати цукор і сіль, збити вінчиком або міксером.
Влити в яєчну масу 150 мл молока та продовжити збивати.
У тісто просіяти борошно з розпушувачем. Перемішати ложкою, потім влити молоко, що залишилося та соняшникову олію.
Яблука порізати на дрібні шматочки і додати до тіста. Тісто має вийти, як густа сметана.
У центр добре розігрітої сухої сковороди викладати тісто.
Коли поверхня покриється порами, яблучний панкейк перевернути.
Випікати з іншого боку, поки не зарум'яниться.
Полити яблучні панкейки медом та подати до столу.
Нагадаємо, раніше Григорій Герман порадував рецептом корисної запіканки з кабачків з сиром.
Ведучий також розповів, як приготувати традиційну грузинську випічку- лобіані.
9930Читайте нас у Facebook