Американське печиво від Ектора Хіменеса-Браво: просто та швидко
Суддя шоу «МайстерШеф» Ектор Хіменес-Браво, якого розкритикували за невдалий рецепт чебуреків, розповів, як приготувати американське печиво.
Американське печиво
Продукти
Вершкове масло — 150 грамів
Коричневий цукор — 150 грамів
Мелений фундук — 2 чайні ложки
Яйця — 2 штуки
Борошно — 300 грамів
Розпушувач — 0,5 чайні ложки
Шоколадні краплі — 300−350 грамів
СільПриготування
З'єднати всі сухі інгредієнти, перемішати.
Додати м'яке масло та яйця. Перемішати.
Зробити ковбаску, загорнути її в плівку та в холодильник на 30 хвилин.
Духовку нагріти до 170 градусів, нарізати на шматочки ковбаску й випікати 20 хвилин.
Нагадаємо, ведуча кулінарного шоу «МастерШеф» Ліза Глинська запропонувала рецепт латиноамериканської випічки — печива «Альфахорес».
1085Читайте нас у Facebook