- 00:01 Клубний чемпіонат світу-2025 з футболу: календар, результати та відеоогляди матчів, розклад телетрансляцій
- 23.06 22:38 Ломаченко відреагував на ракетний обстріл рідного міста: про російських нелюдів ані слова
- 23.06 22:27 Чи варто купувати дві однакові речі різних кольорів: у пріоритеті колір, який освіжає
- 23.06 22:00 Королівські ласощі: готуються дуже просто
- 23.06 21:31 «Брудом поливають ті, які у своєму житті нічого не досягли!»: новий образ Тіни Кароль не залишив байдужими українців
- 23.06 21:02 Не викидайте гнилі помідори: можете використати їх у саду
- 23.06 20:35 Майже три роки чекали на диво: в бою на Донеччині загинув слюсар із Черкащини
- 23.06 20:07 Картопляний салат з яйцями: простий та смачний рецепт, який точно вам сподобається
- 23.06 19:44 Зможуть використовувати до 800 «Шахедів»: рф у рази збільшує виробництво дронів
- 23.06 19:19 Чекають страшні випробування: популярна акторка заспівала гімн на вершині Говерли
- 23.06 19:18 «росія знущається з пам'яті загиблих»: глава МВС — про обмін тілами та цинізм ворога
- 23.06 19:04 Дівам — «Трійка жезлів» та підбиття підсумків, Скорпіонам — «Сонце» та заряд енергії: Таро-прогноз на вівторок, 24 червня
«Це нереально смачно»: Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом крилець теріяки

Суддя шоу «МайстерШеф» Ектор Хіменес-Браво, який нещодавно поділився незвичайним рецептом українського борщу, розповів, як він готує курячі крильця у гострувато-солодкому соусі теріяки.
«Той момент, коли м'ясо дуже м'яко сходить з кістки, хрумка скоринка у гострувато-солодкому соусі — і це нереально смачно» , — пише в Instagram Хіменес-Браво.
Інгредієнти:
- Крила курячі — 0,5 кг;
- Соус теріяки густий — 2 ст.л.;
- Соус солодкий чилі — 2 ст.л.;
- Кукурудзяний крохмаль — 1,5 ст.л.;
- Рослинна олія;
- Сіль перець.
Приготування:
- Крила розрізаємо на сегменти, солимо, перчимо. Поливаємо олією, перемішуємо. Додаємо кукурудзяний крохмаль та ще раз перемішуємо.
- Смажимо у великій кількості олії до приємного коричневого кольору. Готові крила розкладаємо на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир.
- На теплу пательню вливаємо хорошої якості теріяки та світ чілі, додаємо готові крила і глазуруємо.
- Подаємо разом з рисом, посипаємо кунжутом та зеленою цибулею.
«І насолоджуємося! Зелена цибуля ідеальна з соусом теріяки!» — пише кулінар.
Суддя «МайстерШефа» радить не використовувати столові прилади — краще брати крильця руками: «Так смачніше».
Раніше кулінар поділився рецептом фаршированого перцю у паніровці, а також запропонував швидкий спосіб випікання гордості кулінарів Франції — пирога Тарт Татен, замінивши у ньому яблука на груші.
Фото: https://ua.depositphotos.com.
5098Читайте нас у Facebook