- 13.05 22:27 Етикет шведського столу: деякі правила вас здивують
- 13.05 22:01 Фантастично смачний травневий салат: готується дуже швидко
- 13.05 21:31 Хто б міг уявити: таємницю Вікторії Бекхем випадково розкрив Девід
- 13.05 21:02 Догляд за півоніями у травні: ця обробка покращує цвітіння та захищає від хвороб
- 13.05 20:35 Нещодавно отримав нагороду «Лицарський хрест»: на Донеччині загинув воїн з Житомирщини
- 13.05 20:07 Духмяний кекс з кисломолочним сиром: порадуйте себе цією корисною випічкою
- 13.05 19:54 Левам — «Король Пентаклів», Тельцям — «Ієрофант», а Овнам — «Туз Жезлів»: Таро-прогноз та поради карт на 14 травня
- 13.05 19:44 Базова соціальна допомога: Сергій Коробкін пояснив, хто зможе з липня отримувати 4500 грн щомісяця
- 13.05 19:44 Китай, Австралія, Японія, Південна Корея і Швейцарія: ГУР назвало тих, хто допомагає рф робити нову ракету «Бандероль»
- 13.05 19:33 Кріштіану Роналду відреагував на дебют сина у збірній Португалії U15
- 13.05 19:22 Це буде розрив: мережа відреагувала на новину про Холостяка
- 13.05 19:03 Ворог вдарив КАБами по Харківщині та бив FPV-дронами по Нікопольщині
Просто і неймовірно смачно: рецепт курки у цибульно-вершковому соусі

З куркою можна приготувати масу смачних і нескладних страв — наприклад, зробити заливний пиріг з додаванням картоплі, або ж приготувати птаха у цибульно-вершковому соусі.
«Куриця у цибульно-вершковому соусі — це дуже просто і неймовірно смачно» , — стверджує автор рецепту, опублікованого на телеграм-каналі «Шеф кухар».
Інгредієнти:
- 1 курка;
- 3−4 великі цибулини;
- 2 зубчики часнику;
- 100−150 г вершків (25−35%);
- 1 ст. води або курячого бульйону;
- 2 ст. л сметани (25−30%);
- Сіль, спеції — за смаком.
-
Приготування:
На розігрітій олії обсмажуємо розрізану частинами курку — з двох сторін, до скоринки. Солимо.
Виймаємо курку з пательні та на олії, що залишилася, обсмажуємо крупно нарізані цибулю і часник — до м'якості.
Зажарку подрібнюємо блендером. Заливаємо вершками та сметаною, додаємо спеції.
Курку повертаємо у пательню, заливаємо соусом, додаємо воду чи бульйон. Посолити за смаком та тушкувати 8−10 хвилин. Готово!
Раніше суддя шоу «МастерШеф» Ектор Хіменес-Браво розповів, як він готує курячі крильця в гострувато-солодкому соусі теріяки.
Фото — скріншот.
1598Читайте нас у Facebook