- 21:31 Кеті Перрі викликала занепокоєння шанувальників відсутністю обручки
- 21:02 Найкраща спеція для мозку: яка трава може суттєво покращити пам’ять
- 20:59 Семирічну дівчинку, яка зникла в Одесі, знайшли вбитою
- 20:38 Ціни на нафту та хвиля мігрантів: Пелюховський про кризу у разі війни на Близькому Сході
- 20:35 Близько місяця у шпиталі боролись за його життя: на Вінниччині поховали 22-річного розвідника, якого важко поранили на Курщині
- 20:08 Кукурудзяний мус з двома видами сиру — можна тим, хто на дієті
- 19:59 «Тихий план «Б» від влади? Що пишуть ЗМІ про кандидата в очільники БЕБ Цивінського
- 19:43 У рф знайшли застосування новій зброї з КНДР: експерт розповів, чому вона може стати дуже небезпечною
- 19:16 Рве на шматки: популярна співачка вразила зміною
- 18:59 Скорпіонам — «Сонце» та радість, Дівам — «Трійка Жезлів» та плани на майбутнє: Таро-прогноз на 20 червня
- 18:32 Попит на протези серед окупантів виріс удвічі: британська розвідка пояснила, що відбувається
- 18:12 Переселенцям роздадуть ваучери: в Україні планують запровадити нову житлову програму для ВПО
Просто і неймовірно смачно: рецепт курки у цибульно-вершковому соусі

З куркою можна приготувати масу смачних і нескладних страв — наприклад, зробити заливний пиріг з додаванням картоплі, або ж приготувати птаха у цибульно-вершковому соусі.
«Куриця у цибульно-вершковому соусі — це дуже просто і неймовірно смачно» , — стверджує автор рецепту, опублікованого на телеграм-каналі «Шеф кухар».
Інгредієнти:
- 1 курка;
- 3−4 великі цибулини;
- 2 зубчики часнику;
- 100−150 г вершків (25−35%);
- 1 ст. води або курячого бульйону;
- 2 ст. л сметани (25−30%);
- Сіль, спеції — за смаком.
-
Приготування:
На розігрітій олії обсмажуємо розрізану частинами курку — з двох сторін, до скоринки. Солимо.
Виймаємо курку з пательні та на олії, що залишилася, обсмажуємо крупно нарізані цибулю і часник — до м'якості.
Зажарку подрібнюємо блендером. Заливаємо вершками та сметаною, додаємо спеції.
Курку повертаємо у пательню, заливаємо соусом, додаємо воду чи бульйон. Посолити за смаком та тушкувати 8−10 хвилин. Готово!
Раніше суддя шоу «МастерШеф» Ектор Хіменес-Браво розповів, як він готує курячі крильця в гострувато-солодкому соусі теріяки.
Фото — скріншот.
1598Читайте нас у Facebook