- 17:21 Популярність Меган Маркл впала до історичного мінімуму: що сталося
- 16:47 Редиска по-грузинські від Івана Янюка: страва, яка запам’ятається вам надовго
- 16:23 В Україні знайшли варіант, як захистити БПЛА від дронів-перехоплювачів — ЗМІ
- 15:35 На Одещині внаслідок пожежі загинули двоє малолітніх дітей
- 15:24 Ніжна і незламна: популярний гурт випустив потужний кліп
- 14:56 Чемпіонат України з футболу, 29-й тур, 17 — 18 травня: результати та відеоогляди матчів, становище команд
- 14:47 Більше, ніж приправа: як ефективно очистити унітаз за допомогою речі, яка є у кожної господині
- 14:21 Що робити, якщо вам заблокували рахунок через порушення банківських переказів: поради банкіра
- 13:52 У Стамбулі російська делегація погрожувала захопити нові області України — ЗМІ
- 13:22 Не садіть розсаду зранку: основні правила закладення майбутнього врожаю помідорів
- 12:56 Дуже схожа на Бреда Пітта: у мережі з’явилися нові фото старшої біологічної доньки актора
- 12:20 «Я не впевнений у їхній перемозі»: коментатор «Євробачення» Тимур Мірошниченко про гранд-фінал конкурсу
Дайте волю фантазії: готуємо порційні «ялинки» для новорічного фуршету

На Новий рік стіл чудово прикрасять страви, виготовлені у вигляді новорічного атрибуту — ялинки. Якщо фіналістка третього сезону реаліті «Холостяк» Яна Станішевська порадила так приготувати великий листковий пиріг із начинкою із сиру та шпинату, то у мережі є чимало рецептів невеликих «ялинкових» закусок.
«Невеликі порційні ялинки чудово підійдуть для фуршетного столу. Така закуска точно потішить гостей, створить відчуття свята. Щороку „ялинки“ можна прикрашати по-різному, застосовуючи максимум новорічної фантазії», — стверджують автори рецепту на ресурсі «Кулінарні хитрощі».
Інгредієнти:
- Листкове тісто;
- Яйце.
Для начинки:
- Куряча грудка — 1 маленька;
- Яйце — 2 шт.;
- Сир напівтвердий сортів — 100 гр;
- Майонез;
- Сіль і перець;
- Зелень;
- Гранат.
Приготування:
- Листкове тісто розкотити, вирізати кружечки. З половини кружечків вирізати менші за розміром. Зібрати основу майбутньої ялинки (як на відео), змастити яйцем, центр проколоти виделкою.
- Курячі грудки і яйце відварити і подрібнити. Натерти сир, додати сіль, перець, майонез і перемішати.
- Начинку викласти на тарталетки у формі ялинки, посипати зеленню та прикрасити зернятами гранату. Готово!
На Новий рік можна приготувати традиційний салат «Олів'є», але використовувати не традиційні інгредієнти, що зробить страву «царською» — з ікрою, декількома видами м'яса та морепродуктами.
Фото — скріншот
9276Читайте нас у Facebook