- 14:00 Нарешті: мережа відреагувала на нову пісню Тіни Кароль
- 13:52 Скандали, неефективність і шалені витрати. Депутати взялися за перевірку НАБУ: що відомо
- 13:39 Курс євро в Україні: що прогнозують у банках для євровалюти в середині липня
- 13:29 Запечений кабачок із сиром: виглядає святково, а готується за лічені хвилини
- 12:53 На заході — град та шквали, на сході — «африканська» спека: яку погоду синоптики прогнозують на вихідні 12−13 липня
- 12:20 «Повернення в Україну — не поразка. Це новий шанс»: про життя в Чехії розповідає дизайнерка Анна Моргун, яка ледве вижила під час окупації Київщини
- 12:09 Частині українців дозволили тимчасово платити за комуналку менше та знімати гроші з банківських карток без комісії
- 11:33 Ворожі безпілотники атакували будівлю ТЦК в Одесі, — ЗМІ
- 11:33 Вершкове масло в Україні буде й надалі дорожчати: до чого тут Євросоюз
- 11:09 Красуню-тенісистку застрелив рідний батько: причина вражає
- 10:58 «Росія не буде чекати, поки Європа підготується до російського удару. Він досить ймовірний ще до кінця цього року», — Валерій Пекар
- 10:32 Дрон з білорусі залетів до Литви: у міноборони країни зробили заяву
Тісто за 5 хвилин і довго не черствіють: рецепт м'яких та смачних пиріжків

Швидко можна приготувати тісто для пиріжків не тільки на кефірі, але і з дріжджами.
Другий варіант пиріжків запропонували автори телеграм-каналу «Прості рецепти» назвавши їх «Смакота без клопоту»: «Пиріжки виходять м'якими, смачними і не черствіють 2−3 дні. Тісто готується за 5 хвилин і відразу ліпляться пиріжки — не потрібно чекати, поки воно підніметься».
Інгредієнти:
- 1 склянка теплої води;
- 50 гр. пресованих дріжджів;
- 1 ст. ложка цукру;
- 1 ч. ложка солі;
- 3 ст. ложки соняшникової олії;
- 4 склянки борошна;
- 1 склянка окропу;
- начинка будь-яка.
Читайте також: Ніжне та повітряне тісто: рецепт «швидких» пиріжків на кефірі з м'ясом по-литовськи
Приготування:
- У теплій воді розвести дріжджі, додати цукор, сіль, олію, борошно трохи перемішати і влити склянку окропу.
- Замісити тісто і відразу ж починати ліпити пиріжки.
- Начинити заздалегідь приготовленою начинкою — на власний смак.
Читайте також: Смачні пиріжки з грибами, рибою та м'ясом: найвдаліший рецепт тіста
«Що мені подобається у цьому рецепті, так це те, що абсолютно не потрібно чекати — хоча тісто і дріжджове. Поки одні смажилися я ліпила наступні. За красою пиріжки не дуже вийшли, але за смаком і швидкістю їм немає рівних» , — стверджує авторка рецепту.
Раніше журналіст Костянтин Грубич поділився рецептом пиріжків бабусі «Королева бензоколонки».
Фото «Прості рецепти»
343837Читайте нас у Facebook