- 14:50 Вогонь!: мережа в шоці від старого хіта популярного артиста
- 14:49 Вбивці «механіки»: автоексперт назвав типові помилки, яких припускаються навіть досвідчені водії
- 14:23 «Викликає погані спогади»: український дипломат розкритикував Мерца за секретність у постачанні зброї Україні
- 14:01 Для студентів-медиків планують запровадити обов'язкову військову підготовку
- 13:32 рф та Україна роблять так, щоб інша сторона розсердила першою Трампа, — ЗМІ
- 13:16 Напишу відверто: мережа відреагувала на виступ «Циферблата» на Євробаченні-2025
- 13:11 Гучна справа: в Іспанії затримано Олега Гладковського
- 12:54 «15 травня буде лише черговий етап імітації переговорного процесу, мета якого — затягування процесу до осені», — Олександр Коваленко
- 12:45 Гра на виживання: чи приїде путін у Стамбул для зустрічі з Зеленським?
- 12:20 Це помста: після ДТП, в якій постраждала дитина, її батько-свідок опинився у військкоматі, а потім у лікарні
- 12:00 Євросоюз завдав удару по тіньовому флоту росії
- 11:53 Підозрілий вибух і пожежі в будинках Кіра Стармера: поліція Лондона веде розслідування
Книга рецептів
8:03
—
13 січня 2022
Ідеальний сніданок: простий та смачний японський омлет із овочами

Омлет, які багато хто любить на сніданок, можна готувати різними способами. Наприклад, за рецептом судді «МайстерШефа» Ектора Хіменеса-Браво, який не смажить яйця, а варить у пластиковому пакеті з овочами.
А ось автори ресурсу «Кулінарні хитрощі» теж пропонують рецепт омлету з овочами, але по-японськи.
Інгредієнти :
- Яйце — 3 шт.;
- Соєвий соус — 1 ч.л.;
- Зелена цибуля — пучок;
- Морква — ½ шт.;
- Рослинна олія — 3−5 гр;
- Шинка та сир — за бажанням.
Читайте також: Овсяноблін на сніданок: Ліза Глінська показала, як зробити його ще кориснішим
Приготування:
- Яйця збити віночком, додати соєвий соус.
- Моркву та зелену цибулю подрібнити.
- У розігріту пательню з олією вилити збиту суміш тонким шаром, як млинець.
- Коли омлет трохи засмажився, згорнути його, як рулет. Змістити до краю пательні та додати ще трохи яєчної маси. Продовжувати, доки не закінчиться яєчна маса.
- Подавати гарячим, посипавши зеленню чи кунжутом.
Раніше рецептом знаменитого турецького омлету, адаптованого з урахуванням локальних продуктів та спецій, ділився бренд-шеф Андрій Величко.
Фото — скріншот
1847Читайте нас у Facebook
Наступний матеріал
Новини партнерів