- 17:21 Популярність Меган Маркл впала до історичного мінімуму: що сталося
- 16:47 Редиска по-грузинські від Івана Янюка: страва, яка запам’ятається вам надовго
- 16:23 В Україні знайшли варіант, як захистити БПЛА від дронів-перехоплювачів — ЗМІ
- 15:35 На Одещині внаслідок пожежі загинули двоє малолітніх дітей
- 15:24 Ніжна і незламна: популярний гурт випустив потужний кліп
- 14:56 Чемпіонат України з футболу, 29-й тур, 17 — 18 травня: результати та відеоогляди матчів, становище команд
- 14:47 Більше, ніж приправа: як ефективно очистити унітаз за допомогою речі, яка є у кожної господині
- 14:21 Що робити, якщо вам заблокували рахунок через порушення банківських переказів: поради банкіра
- 13:52 У Стамбулі російська делегація погрожувала захопити нові області України — ЗМІ
- 13:22 Не садіть розсаду зранку: основні правила закладення майбутнього врожаю помідорів
- 12:56 Дуже схожа на Бреда Пітта: у мережі з’явилися нові фото старшої біологічної доньки актора
- 12:20 «Я не впевнений у їхній перемозі»: коментатор «Євробачення» Тимур Мірошниченко про гранд-фінал конкурсу
Справжній форшмак по-одеськи: відомий фуд-блогер Валерій Пономар розкрив секрети легендарної страви

Популярний фуд-блогер Валерій Пономарь, який розповів, як приготувати скумбрію в духовці з овочами, запропонував своїм передплатникам рецепт справжнього одеського форшмаку.
Пономарь уточнив, що в голодні роки 1932−1933 до страви додавали вимочений у воді хліб для отримання більшої маси продукту. Багато хто і сьогодні його додає, попередньо вимочуючи у молоці.
Закуска подається з грінками з житнього хліба
Одеський форшмак
Продукти
Оселедець 1 шт (солоний)
Цибуля ½ шт
Зелене яблуко ½ шт
Яйце 1 шт
Вершкове м'яке масло 1 ст. л
Сік лимона (якщо яблуко не дуже кисле)
Чорний перець
Раніше Пономарь опублікував в Instagram рецепт салату з вугром теріякі. А ще одним рецептом форшмаку по-одеськи поділився відеоблогер Дмитро Дорошенко.
7729Читайте нас у Facebook