ПОИСК
Книга рецептів

Готуються просто, смак відмінний: покроковий рецепт млинців на борошні та воді

8:56 27 січня 2022
Млинці

Тонкі та ажурні млинці, які будуть смачні й самі по собі, й з начинкою, можна готувати і на кефірі, і на молоці.

Рецепт млинців на молоці, до яких чудово підійдуть сметана, мед або згущене молоко, пропонують автори «Аймкук».

Інгредієнти:

  • Молоко — 250 мл;
  • Вода — 250 мл;
  • Борошно — 250 г
  • Яйце куряче — 2 шт.;
  • Цукор — 1 ст.л.;
  • Сіль — 0,5 ч.л.;
  • Олія — 2 ст.л.

Читайте також: Оригінальні млинці «Бендерики» — всередині соковиті, а зовні хрумкі, просто тануть у роті

Приготування:

РЕКЛАМА
  • У мисці з'єднати яйця, сіль та цукор і перемішати віночком
  • Додати половину води та половину молока.
  • Додати борошно, збивши суміш до однорідності.
  • Додати воду і молоко, що залишилися, перемішати і влити рослинну олію.
  • Перед випіканням першого млинця розжарити пательню та змастити олією.
  • Тісто наливати тонким шаром, пекти із двох боків.
  • За бажання змастити готові млинці розтопленим вершковим маслом.

Рецепт приготування датських млинців, до яких додаються вершки і які готуються не на пательні, а у духовці, читайте на сайті «ФАКТІВ».

Фото https://www.iamcook.ru

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

610

Читайте нас у Facebook

РЕКЛАМА
Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Новини партнерів