- 15:40 Три найнебезпечніші схеми кібершахрайства в Україні: як обманюють і чи є засоби захисту
- 15:15 Не нашкодь: які підживлення категорично протипоказані томатам
- 15:08 Парламентська ТСК з корупції у правоохоронних органах перевірить НАБУ, — нардеп Сергій Власенко
- 14:57 «Динамо» зіграло внічию з англійським клубом на зборі в Австрії: відеоогляд матчу
- 14:52 Мільйони з білорусі: нардепу Шевченку оголосили нову підозру
- 14:31 Важливо для України: США збираються значно збільшити закупівлі ракет до ЗРК Patriot
- 14:00 Нарешті: мережа відреагувала на нову пісню Тіни Кароль
- 13:52 Скандали, неефективність і шалені витрати. Депутати взялися за перевірку НАБУ: що відомо
- 13:39 Курс євро в Україні: що прогнозують у банках для євровалюти в середині липня
- 13:29 Запечений кабачок із сиром: виглядає святково, а готується за лічені хвилини
- 12:53 На заході — град та шквали, на сході — «африканська» спека: яку погоду синоптики прогнозують на вихідні 12−13 липня
- 12:20 «Повернення в Україну — не поразка. Це новий шанс»: про життя в Чехії розповідає дизайнерка Анна Моргун, яка ледве вижила під час окупації Київщини
Легкий та незрівнянний сніданок від Людмили Борщ: діти щоразу просять добавку

Вихідні — чим не привід порадувати свою сім'ю смачним сніданком. Особливо якщо його можна приготувати буквально за 15 хвилин, і коли, за словами фуд-блогера Людмили Борщ, діти з'їдають цей сніданок ще швидше.
«Коли вдома є сир, готую цей незрівнянний сніданок із задоволенням. Скільки б я не робила цієї смакоти, дітям завжди мало, і вони просять добавки», — поділилася Людмила у своєму відео-каналі.
М'які сирні трубочки від Людмили Борщ
Інгредієнти:
- Сир-350 р.
- Борошно — близько 250 р.
- Сметана — 1 ст.л.
- Яйця — 1 шт.
- Цукор — 2 ст.л.
- Розпушувач — 1 ч. л.
- Сіль-щіпка
Приготування:
- Покладіть сир у миску і розімніть виделкою. Якщо є крупинки — перетріть сирну масу через сито.
- Додайте цукор, сіль та одне яйце.
- Добре перемішайте отриману масу.
- Додайте 1 столову ложку сметани і знову все перемішайте.
- Додайте просіяне разом з розпушувачем борошно. Знову все перемішайте: тісто має бути м'яким, еластичним і трохи прилипати до рук.
- Наріжте тісто на шматки і розкотайте його в ковбаски діаметром приблизно 1 — 1,5 см.
- Ковбаски наріжте на смужки — довжиною приблизно 5−6 см.
- На розігріту сковорідку налийте олію і покладіть ковбаски. Обсмажте їх з усіх боків до готовності — на середньому вогні.
- Готові ковбаски викладіть на паперові рушники, щоб забрати зайвий жир.
Нагадаємо, що відомий ресторатор Сава Лібкін поділився своїм оригінальним рецептом млинців на йогурті, а переможниця кулінарного шоу «Майстер-Шеф» Ліза Глинська розповіла про свій найулюбленіший десерт дитинства, який можна приготувати без випічки.
Фото — скріншот з відео
73683Читайте нас у Facebook