Втім, не менш смачним буде і торт, приготовлений без різних добавок, за винятком хіба що ванільного цукру. Рецептом такого торту «Медовик» діляться автори ресурсу «Прості рецепти» .
ВІДЕО ДНЯ
Інгредієнти:
Для коржів:
РЕКЛАМА
2 яйця;
100 г розм'якшеного вершкового масла;
150 г цукру;
2 ст. л. меду;
1 ч. л. з гіркою розпушувача;
420 г борошна.
Для крему:
2 склянки сметани;
1 склянка цукру;
2 ч. л. ванільного цукру.
Приготування:
Масло збити з цукром та медом. Не зупиняючися, додати яйця по одному.
Додати змішане борошно з розпушувачем і замісити м'яке пластичне тісто.
Розкотати частини тіста у пласти, розмір яких трохи більший, ніж тарілка, яку використовуватимуть для обрізки коржів.
Випікати коржі у розігрітій до 200 градусів духовці до золотавого кольору (приблизно по 5−6 хвилин на корж). Обрізати за розміром тарілки.
Сметану збити з цукром до повного його розчинення.
Змастити кремом кожен корж.
Обрізки подрібнити та посипати торт. Дати йому просочитися.