Важливо не переборщити з мукою: рецепт найсмачнішого сирного «Наполеона»
Улюблений багатьма торт «Наполеон» можна приготувати і за «ледачим» рецептом за 20 хвилин, купивши листкове тісто, а можна зробити його з додаванням сиру.
Автори рецепту сирного «Наполеона» з кулінарного телеграм-каналу «Прості рецепти», радять брати жирний сир і не переборщити з борошном — інакше торт вийде сухим.
Інгредієнти:⠀
⠀
Для тіста:⠀
⠀
- 300 г сиру (9 відсотків);⠀
- 3 яйця;
- Склянка цукру;⠀
- 0,5 чайної ложки соди; ⠀
- Борошно для замісу.
⠀
Для крему:⠀
- 2 яйця;⠀
- Склянка цукру;⠀
- 2 столові ложки борошна з гіркою;
- 2 склянки молока;
- 1 пачка (180 гр) розм'якшеного вершкового масла. ⠀
Процес приготування докладно показаний на відео.
⠀
Коли торт буде готовий, йому потрібно дати просочитися, поставивши у холодильник мінімум на три години.
Любителям традиційного «Нааполеона» може бути цікавим рецепт приготування невагомих коржів.
Також читайте, як приготувати «Афганський наполеон» — торт, який є чимось середнім між звичним «Наполеоном» і київським тортом.
Фото — скріншот
720Читайте нас у Facebook