- 23.05 22:26 Новий етикет у спортклубі: деякі моменти ви точно захочете обговорити з друзями
- 23.05 22:00 Дуже смачний салат: такого ви ще не куштували
- 23.05 21:29 Майже рік без покупця: розкішний подружній будинок Дженніфер Лопес та Бена Аффлека тепер на 8,1 мільйона доларів дешевший
- 23.05 21:00 Накип у чайнику розчиниться без жодного тертя: ці прості способи вас приємно вразять
- 23.05 20:34 На його рахунку десятки блискуче виконаних бойових завдань: на Донеччині загинув боєць з Одещини
- 23.05 20:21 Сучасні й безпечні умови для навчання: у Кам’янському оновили ліцей, де виросло не одне покоління містян
- 23.05 20:08 Перець по-балканськи: чудова закуска для святкового столу
- 23.05 19:58 Продати квартиру «задешево» не вийде: які податки та збори доведеться заплатити державі
- 23.05 19:54 Дівам — «Колесо Фортуни», Козорогам — «Маг», а Рибам — «Сонце»: Таро-прогноз та поради карт на 24 травня
- 23.05 19:52 Помер чемпіон та володар Кубка СРСР у складі «Динамо» Лобановського
- 23.05 19:44 ВПК рф похвалився новим автоматом: що про нього відомо
- 23.05 19:22 Сексу не було: переможниця «Холостяка» відреагувала на зізнання «Терена»
Книга рецептів
9:04
—
7 лютого 2022
Як приготувати хрумкі та тонкі коржі для «Наполеона»: простий рецепт

З любителями торту «Наполеон», який можна готувати й за «ледачим» рецептом, поділилися секретами приготування хрмких та невагомих коржів.
Як їх готувати розповіли автори кулінарного каналу «Прості рецепти».
Інгредієнти:
- Вершкове масло (крижане) — 250 грам;
- Борошно пшеничне — 450 грам;
- Крижана вода — 150 мілілітрів;
- Яйце — 1 штука;
- Оцет — 15 мілілітрів (1 столова ложка);
- Дрібка солі.
Читайте також: «Наполеон» зі смаком морозива від Наталії Калніної: дивовижно смачний варіант знаменитого торту
Приготування:
- Просіяти борошно, змішати з натертим вершковим маслом і розтерти руками у крихту.
- Додати у воду яйце, оцет, сіль, перемішати. Додати у крихту та швидко замісити тісто.
- Розділити тісто на 12 частин і скачати у кульки. Кожну кульку присипати мукою, тонко розкотити і викласти на пергаментний папір.
- Проколоти виделкою і випікати за температури 200 градусів 5 хвилин. ⠀ ⠀
Раніше телеведуча Руслана Писанка поділилася рецептом солоного варіанта «Наполеона»
Фото «Прості рецепти»
166517Читайте нас у Facebook
Наступний матеріал
Новини партнерів