Рецептом «вечері нашвидкуруч» поділилася фуд-блогерка Людмила Борщ, яка пообіцяла, що ця страва буде і смачною, і ситною.
Інгредієнти:
М'ясо — 600 грам;
Цибуля — 1 штука;
Картопля 1,6 кілограма;
Яйце — 2 штуки;
Сир — 150 грам;
Паприка солодка — 2 чайні ложки;
Масло вершкове — 50 грам;
Молоко — 200 мілілітрів;
Сіль;
Часник сушений.
Приготування:
РЕКЛАМА
Відварити картоплю, злити воду і, додавши масло, зробити пюре.
М'ясо нарізати невеликими шматочками і перемолоти у фарш, але не дуже дрібно.
Цибулю нарізати маленькими шматочками і підсмажити до готовності на олії, після чого додати на пательню м'ясо.
Додати до м'яса спеції та залити молоком. Готувати, доки молоко випарується.
У пюре додати яйця, перемішати до однорідності.
Форму змастити вершковим маслом і посипати манною крупою. Викласти в неї половину пюре, а зверху — фарш. Шар м'яса закрити другою частиною картоплі. Це можна зробити за допомогою кулінарного мішка.
Посипати тертим сиром.
Випікати близько 20 хвилин за температури 200 градусів. Готово!