- 13:51 Джо Байдену діагностували агресивну форму раку простати
- 13:21 Час дипломатії: Ердоган назвав умови для припинення війни
- 12:55 Притягнуть велику удачу: чиє життя кардинально зміниться на краще до кінця травня
- 12:20 Не побоялася впасти з 4-метрової висоти: школярка з України вперше встановила рекорд Гіннеса у пілонному спорті
- 12:07 Розсада перестояла у горщиках через холодну землю: агроблогер з міста Ірпінь показав, що варто робити з такими огірками
- 11:46 Klavdia Petrivna і Ості порадували шанувальників: «У нас дещо народилося!»
- 11:38 Екскапітан збірної України відзначив історичний тріумф у Лізі чемпіонів з маленьким сином та… сигарою
- 11:23 «Це гра в одні ворота»: аналітик про переговори у Стамбулі
- 10:55 Ванна буде як нова: експертка Мелісса розповіла, як надати блиску старій сантехніці без надмірних витрат
- 10:22 Зараз на кону довіра до Трампа в Європі, — ЗМІ
- 10:02 Працювали дрони: СБУ знищила ворожу РЛС та склади на «вишках Бойка» у Чорному морі
- 09:55 Імбирне печиво з медом від Злати Огнєвіч: ароматне, хрумке та просто ідеальне для затишних вечорів
Смачним і ситним можуть бути не тільки салати, в які додають м'ясо, як, наприклад, салат «Ніжність». Відмінно допоможуть урізноманітнити раціон й теплі салати з картоплею, грибами та пікантною заправкою.
Рецепт такого салату пропонують автори ресурсу «Прості рецепти». Він дуже простий у приготуванні.
Інгредієнти:
- Картопля молода — 3 шт;
- Печериці — 200 гр;
- Мед — 0,5 ч.л.;
- Часник — 1 зубчик;
- Цибуля;
- Петрушка;
- Листя салату;
- Солоні огірки.
Читайте також: Смачний салат з двох інгредієнтів: Настя Монахова поділилася незвичайним рецептом
Приготування:
- Картоплю відварити у мундирі, розрізати навпіл і обсмажити з усіх боків на вершковому маслі.
- У ту ж пательню, де обсмажували картоплю, викласти печериці та трохи обсмажити.
- Нарізати огірки слайсами.
- Для заправки змішати оливкову олію, гірчицю, мед, соєвий соус, натертий часник.
- На промите та просушене листя салату викласти картоплю, гриби та огірки.
- Заправити соусом, посипавши зеленою цибулею та петрушкою.
Раніше фуд-блогерка Людмила Борщ запропонувала рецепт простого та ситного овочевого салату без майонезу — у якості заправки використовуються сметана з гірчицею.
Фото — скріншот
1584Читайте нас у Facebook
Наступний матеріал
Новини партнерів