- 13.05 22:27 Етикет шведського столу: деякі правила вас здивують
- 13.05 22:01 Фантастично смачний травневий салат: готується дуже швидко
- 13.05 21:31 Хто б міг уявити: таємницю Вікторії Бекхем випадково розкрив Девід
- 13.05 21:02 Догляд за півоніями у травні: ця обробка покращує цвітіння та захищає від хвороб
- 13.05 20:35 Нещодавно отримав нагороду «Лицарський хрест»: на Донеччині загинув воїн з Житомирщини
- 13.05 20:07 Духмяний кекс з кисломолочним сиром: порадуйте себе цією корисною випічкою
- 13.05 19:54 Левам — «Король Пентаклів», Тельцям — «Ієрофант», а Овнам — «Туз Жезлів»: Таро-прогноз та поради карт на 14 травня
- 13.05 19:44 Базова соціальна допомога: Сергій Коробкін пояснив, хто зможе з липня отримувати 4500 грн щомісяця
- 13.05 19:44 Китай, Австралія, Японія, Південна Корея і Швейцарія: ГУР назвало тих, хто допомагає рф робити нову ракету «Бандероль»
- 13.05 19:33 Кріштіану Роналду відреагував на дебют сина у збірній Португалії U15
- 13.05 19:22 Це буде розрив: мережа відреагувала на новину про Холостяка
- 13.05 19:03 Ворог вдарив КАБами по Харківщині та бив FPV-дронами по Нікопольщині
Існує багато рецептів приготування омлету. Наприклад, яйця можна готувати з помідорами, сиром і ковбасою або з овочами по-японськи.
А ресурс «Кухні народів світу» пропонує мавританський варіант приготування омлету.
Складові:
- яйця — 4 шт;
- зелень кропу, петрушки та базиліка рубана — по ½ ст. л.;
- цибуля ріпчаста — ½ шт;
- масло вершкове — 2 ст. л.;
- молоко — ¼ склянки;
- сіль, перець — за смаком.
Приготування:
- Цибулю нарізати півкільцями та обсмажити у вершковому маслі (1 ст. л.) 5 хвилин.
- Яйця збити з молоком, додати рубану зелень, посолити, поперчити та перемішати.
- Розігріти 1 ст. л. масла, зменшити вогонь і вилити ½ яєчної маси. Прогріти до загустіння, готовий омлет скласти навпіл. Приготувати аналогічно другу порцію.
- Перед подачею покласти на омлет смажену цибулю.
Раніше шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво пропонував швидкий спосіб приготування омлету — звична яєчно-овочева суміш не смажиться, а вариться, будучи попередньо поміщеною у пакет із харчового пластику.
Фото «Кухні народів світу»
5340Читайте нас у Facebook
Наступний матеріал
Новини партнерів