ПОИСК
Книга рецептів

«Від цієї ковбаси ваші рідні не зможуть відірватись»: рецепт смачної і дуже корисної страви

13:39 12 квітня 2022
домашня ковбаса

Наближається Великдень, тож більшість господинь уже в пошуку рецептів паски та інших смаколиків. Домашня печена ковбаса стане окрасою святкового столу. Це не тільки смачно, але і дуже корисно. Це закуска, приготовлена з натуральних інгредієнтів. Її рецептом поділився український фудканал в Ютубі «Карпатські шкварки». Таку ковбаску можна робити заздалегідь і класти в сирому вигляді заморожувати, а запекти вже в день перед святами чи потрібною вам датою.

Для приготування потрібні:

  • М'ясо нежирне 1,5 кг
  • Сало свіже 500 гр
  • Часник 5 зуб.
  • Розмарин 1 гр.
  • Вода 150 мл.
  • Сіль 15 гр.
  • Перець до смаку
  • Оболонка 1.7 м.

Сам процес приготування можна побачити тут.

Раніше «ФАКТИ» розповідали, як готувати омлет по-мавританськи і картоплю у банці — ситну, ароматну і просту в приготуванні страву.

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА
38323

Читайте нас у Facebook

РЕКЛАМА
Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Новини партнерів