Паска без дріжджів для тих, хто тримає себе у формі
Сьогодні страсна п'ятниця, проте приготування до свята тривають. Дієтолог Ілона Базюкевич знайшла вихід для тих, хто навіть на Великдень не готовий відмовитись від правильного харчування і радить приготувати паску, яка і смачна, і не зашкодить фігурі.
⠀
На 2 паски середнього розміру візьміть:
- 350 г борошна
- 3 яйця
- 100−150г цукру
- 250мл молока
- 80 г вершкового масла
- 5 ч.л. розпушувача
- 1 пакетик ваніліну
- Родзинки, інші сухофрукти за бажанням
Приготування:
Відділяємо білки від жовтків і збиваємо їх з цукром міксером.
М'яке вершкове масло перетираємо міксером з борошном. До цього додаємо жовтки з цукром, ваніль, розпушувач, змішуємо міксером.
Додаємо молоко (і сухофрукти за бажанням) і замішуємо тісто до однорідної маси (тісто повинно вийти рідке). Збиваємо білки, вводимо в тісто і знову замішуємо.
Викладаємо у форми і випікаємо. Смачної паски!
Раніше ми пропонували рецепт паски без дріжджів з сиром, яка готується легко і швидко.
452Читайте нас у Facebook