- 14:53 Столітня боротьба за українську державу триває: до Дня Героїв ССО нагородили 94-річного політв’язня Олещука
- 14:23 Буде гаряче: стартували зйомки популярного реаліті
- 13:50 Відмова росії від перемовин у Ватикані: ЗМІ пояснили, чому путін боїться їхати в Італію
- 13:46 «Реал» оголосив про звільнення головного тренера: Карло Анчелотті вже знайшли заміну
- 13:21 Ліміт на карткові перекази йде на користь банкам: банкір пояснив, чому так
- 12:55 Підживіть цим полуницю під час цвітіння: тоді точно не будете знати, куди дівати ягоди
- 12:20 «США, Канада, Велика Британія та Швейцарія — це чотири гіганти бюрократії, з якими найважче», — візова експертка Галина Передерій
- 12:07 Літо принесе багатство: хто має добрі шанси покращити матеріальне становище найближчими місяцями
- 11:23 Зовсім не «пень-колода»: хіт Віталія Козловського потужно вийшов у лідери на двох музичних платформах
- 11:23 Трамп шокував Європу відмовою від санкцій проти рф: стали відомі подробиці
- 10:59 Ціни злетять? Які продукти можуть подорожчати до осені
- 10:49 СБУ затримала «крота» фсб у провідному військовому інституті України
«Рулька соковита»: приготуйте м’ясний делікатес до святкового столу

Зі свинини можна приготувати безліч неймовірно смачних страв. Зокрема, «Рульку соковиту». Рулька — це частина ноги свинячої тушки. З неї теж готують багато делікатесів. Особливо всім буде до смаку соковита свиняча рулька, запечена в духовці. Така страва стане чудовою прикрасою будь-якого святкового столу.
Кулінарка Лілія Ігнатенко з Дніпра поділилась перевіреним рецептом, завдяки якому ви здивуєте рідних та близьких.
Рульку вагою 1,5 кг добре промити та проварити на слабому вогні у підсоленій воді 1,5 години. Потім охолоджену рульку маринуємо у соусі 30 хвилин. Складові соусу:
- соєвий соус — 6 ст. л.
- соняшникова олія — 6 ст. л.
- паприка копчена — 1 ст. л.
- паприка солодка — 1 ст. л.
- червоний мелений перець — 1 ч. л.
- мед — 4 ст. л.
- часник — 3 зубки.
Викладаємо на глибоке деко та запікаємо в духовці 1,5 — 2 години за температури 195 — 220 градусів, в залежності від духової шафи.
Смачного!
Раніше «ФАКТИ» публікували рецепт смачних «армійських» котлет зі свинини.
1083Читайте нас у Facebook