Коли пасочка вже не лізе: готуємо французькі тости з черствого великоднього хліба
На Великдень, а потім і у Поминальну неділю господині напікають стільки пасок, що просто не встигають їх усіх поїсти чи роздати. А викидати — гріх. Досить часто із сухої паски роблять сухарики до чаю. Але можна проявити оригінальність і піти далі, увімкнувши кулінарні таланти і фантазію. Зокрема, приготувати французькі тости. Таку смакоту рекомендує фудблогерка Анастасія Солопій.
Для приготування:
одна чи кілька пасочок
100−150 мл молока
2 яйця
1 ст. л цукру
кориця чи ваніль за бажанням
кокосова олія/вершкове масло для смаження
Приготування
Зрізаємо з пасочки верхівку з глазур'ю та декором. Пасочку нарізаємо на шматки товщиною 1−2 см. Яйця збиваємо з цукром та молоком, додаємо корицю та ваніль. Щедро вмочуємо з двох сторін кожен шматочок пасочки та смажимо на добре розігрітій сковорідці з маслом (з кокосовим найсмачніше). Подаємо з варенням, ягодами, крем-сиром.
482Читайте також: Пиріг-запіканка з яйцем, зеленою цибулею та сиром: ідеально смачно та швидко
Читайте нас у Facebook