ПОИСК
Клуб споживачів

«Хліб буде свіжим 4−5 місяців»: як цього добитись, розповіла дієтологиня

13:30 17 травня 2022
хліб

Правильне заморожування дозволяє зберегти смакові якості будь-якого хліба. Ваші гості навіть не здогадаються про те, що він був випечений або куплений не сьогодні. Секретами, як правильно це зробити, поділилась дієтологиня Світлана Фус:⠀

«Хліб можна покласти в пакет цілим, але так варто робити лише в тому випадку, якщо після розморожування буханку з’їдять за день-два. Слідкуйте за тим, аби в пакеті було якомога менше повітря. Наріжте хліб на невеликі порції і розморожуйте тільки те, що з’їсте одразу. Варто відправляти на заморожування свіжий хліб, бо якщо він вже почав черствіти, то й після розморожування ви отримаєте сухі та несмачні шматки.⁣⁣

Хліб можна зберігати морозилці 4−5 місяців».

Читайте також: Заготівля їжі про запас від блогера з Маріуполя Ольги Матвій: як мамі сімейства полегшити собі життя під час війни

Якщо ви плануєте заморозити щойно спечений хліб, дайте йому повністю охолонути.

«Не заморожуйте теплий хліб. В морозильній камері з нього почне виділятись пар, а при розморожуванні хліб буде вологим», — додає Світлана Фус.

Як правильно заморожувати овочі на зиму, розповідала кулінарка Катерина Силенок.

5927

Читайте нас у Telegram-каналі, Facebook та Twitter

Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Новини партнерів
 

© 1997—2022 «Факти та коментарі®»

Усі права на матеріали сайту охороняються у відповідності до законодавства України.

Матеріали під рубриками «Офіційно», «Новини компаній», «На замітку споживачу», «Ініціатива», «Реклама», «Пресреліз», «Новини галузі» а також позначені символом публікуються у якості реклами та мають інформаційно-комерційний характер.