ПОИСК
Книга рецептів

Хліб-колосок: смачно, красиво та неймовірно просто

12:45 22 травня 2022
хліб-колосок


Хліб може бути не тільки смачним (зокрема домашній хліб на сироватці), але й красивим! Для тих, кому подобається процес його випікання, кулінарка Олена Черкевич має цікавий рецепт випічки у вигляді колосків.

Інгредієнти:

  • 300 мл теплої води
  • 1 пакетик сухих дріжджів 11 г
  • 1 ст. л. цукру
  • 1 ч. л. солі
  • 2 ст. л. олії
  • 500 г борошна

Приготування:

З поданих складників замісити м'яке тісто. Поставити у теплому місці. Повинно підійти два рази, кожен раз приблизно по 30 хв.

РЕКЛАМА

Тісто розділити на три рівні частини. Форму для випічки застелити пергаментом і змастити олією.

Кожен кусок тіста заокруглити, розкачати і сформувати ковбаску. Дати тісту підійти, а тим часом нагріти духовку.

Як підійдуть ковбаски, притрусити їх злегка борошном. Гострими кухонними ножицями зробити надрізи на них, сформувати колоски.

РЕКЛАМА

Випікати приблизно 30 хвилин при температурі 200 градусів.

Читайте також: «Неймовірна смакота» від Людмили Борщ: піца без замісу та розкочування тіста за 15 хвилин — на той випадок, якщо гості вже стоять на порозі (відео)

РЕКЛАМА

700

Читайте нас у Facebook

РЕКЛАМА
Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Новини партнерів