«Смакота, просто пальчики оближеш»: готуємо часникову пасту
Використовувати пасту з часникових стрілок можна всюди — для приготування бутербродів, соусу для піци, при випічці м'яса і в якості самостійного соусу до холодних і гарячих закусок (зокрема при приготуванні класичного українського борща). Тим паче зараз сезон часнику, то ж приготувати страву не займе клопоту. Рецептом із «ФАКТАМИ» поділилась кулінарка з Києва Лариса Павлюк.
Інгредієнти:
- стрілки часнику — 500 г
- сіль — 0,5 чайної ложки
- олія — 2 столові ложки.
Приготування:
Помити, порізати стрілки. Додати сіль та олію і збити все блендером. Розкласти у баночки, а потім — в холодильник або у морозилку.
63186Читайте також: Не по кишені песто? Приготуйте соус з кропу — і насолоджуйтесь неповторним смаком
Читайте нас у Facebook