Духмяні, з хрумкою скоринкою і пікантним смаком часничку з кропом — саме такими вийдуть вони, якщо приготуєте їх за рецептом кулінарки Олени Черкевич. Це ідеальна закуска до тарілки запашного українського борщу.
ВІДЕО ДНЯ
Інгредієнти:
1 стакан теплої води
1 ст. л. цукру
0,5 ч. л. солі
1 пакетик сухих дріжджів
3 ст. л. олії
3 стакани борошна
Приготування:
Вимішуємо тісто, робимо пампушки і викладаємо на відстані 1 см одна від одної. На 20 хв ставимо в тепле місце (я ставлю в духовку на 60 градусів).
Поки пампушки підходять, робимо заправку:
РЕКЛАМА
50 мл холодної води
3 зубки часнику
0,5 ч. л. солі
пів пучка укропу
1 ст. л олії
Пройшло 20 хвилин, вмикаємо духовку на 180 градусів і випікаємо протягом 20 хвилин. Гарячі пампушки полити заправкою і дати охолонути.