ПОИСК
Книга рецептів

Полуничне масло зробить будь-яку випічку неймовірно смачною: простий рецепт

17:18 19 червня 2022
Полуниця

Полуниця може прикрасити не лише випічку, наприклад, паляницю за рецептом судді «МайстерШефа» Екотора Хіменеса-Браво, а й додати нових барв вершковому маслу. Яке, до речі, також можно використовувати у випічці. Або просто намащувати полуничним маслом тости чи млинці, або заправити кашу.

Як стверджує ресурс «Шуба», для приготування такого масла потрібні лише три інгредієнти.

Складові (на 6 порцій):

  • Масло вершкове — 200 г;
  • Полуниця — 180 г;
  • Цукор — 40 г.

Автори рецепту рекомендують брати якісне масло, адже від нього залежить вершкова складова смаку. У якості підсолоджувача можна використовувати не лише цукор, а й цукрову пудру або мед. Полуниця ж має бути соковитою, солодкою та спілою.

Раніше кулінарка Юлія Сімончук поділилася своїм рецептом рулету з полуницею.

Фото Pixabay

375

Читайте нас у Telegram-каналі, Facebook та Twitter

Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Новини партнерів
 

© 1997—2022 «Факти та коментарі®»

Усі права на матеріали сайту охороняються у відповідності до законодавства України.

Матеріали під рубриками «Офіційно», «Новини компаній», «На замітку споживачу», «Ініціатива», «Реклама», «Пресреліз», «Новини галузі» а також позначені символом публікуються у якості реклами та мають інформаційно-комерційний характер.