ПОИСК
Книга рецептів

Полуничний сорбет без цукру: для тих, кому хочеться чогось холодненького та смачного

15:47 23 червня 2022
полуничний сорбет

Це натуральне фруктове морозиво, яке готується без додавання молока. Смачні ласощі для дітей та дорослих. За словами кулінарки Лариси Павлюк, сорбет можна приготувати і з інших ягід, але з полуниці виходить ароматніше і смачніше.

Інгредієнти:

полуниця — 250 г

сік лимону — 1 ч. ложка

вода -10 мл

мед — 1 ст. ложка

Приготування

Змішати всі інгредієнти і збити у блендері до пюре. Налити суміш у посудину й покласти у морозилку на 3 години.

Раніше «ФАКТИ» розповідали, як приготувати полуничне масло, яке зробить будь-яку випічку неймовірно смачною.

Читайте також: «Ви будете в захваті від смаку та аромату»: готуємо шпинатний торт із полуницею

518

Читайте нас у Telegram-каналі, Facebook та Twitter

Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Новини партнерів
 

© 1997—2022 «Факти та коментарі®»

Усі права на матеріали сайту охороняються у відповідності до законодавства України.

Матеріали під рубриками «Офіційно», «Новини компаній», «На замітку споживачу», «Ініціатива», «Реклама», «Пресреліз», «Новини галузі» а також позначені символом публікуються у якості реклами та мають інформаційно-комерційний характер.