- 21:01 Півонії в’януть у вазі: з цим трюком вони радуватимуть вас довше
- 20:45 «Українські фарфористи створили галерею неймовірних образів вишивальниць», — колекціонерка Людмила Карпінська-Романюк
- 20:32 «Вирушаю „на нуль“. Поки мені не дзвони»: захисник із Сумщини отримав смертельне поранення в бою
- 20:16 «Живий Нострадамус» зробив похмуре передбачення про майбутнє Меган Маркл
- 20:05 Галета з грушею і горгонзолою: сміливо подавайте на святковий стіл
- 20:04 Клубний чемпіонат світу-2025 з футболу: календар, результати та відеоогляди матчів, розклад телетрансляцій
- 19:54 Дівам — «Зірка», Стрільцям — «Закохані», а Козорогам — «Мир»: Таро-прогноз та поради карт на 15 червня
- 19:44 Окупанти похвалилися «труною на гусеницях» на Курському напрямку
- 19:16 Скоро чекайте на нову соціальну допомогу: хто зможе з липня отримувати по 4500 грн щомісяця
- 18:48 Краще просто здайте: експерти порадили, як продавати вживані речі онлайн
- 18:37 Четверо іранських спортсменів загинули внаслідок ракетної атаки Ізраїлю
- 18:22 Чи продовжиться зростання цін на свинину: що кажуть виробники популярного продукту
«Настільки смачно, що до зими може не залишитись»: готуємо фантастичну кабачкову ікру

Кабачкова ікра — незамінна закуска взимку. Сьогодні існує безліч рецептів цієї смакоти, своїм фірмовим поділилась киянка Алла Желізняк.
Інгредієнти:
- 1 кг очищених кабачків
- 250 г цибулі
- 70 г томатної пасти
- 20 г оцту
- 250 г селери (корінь)
- 3−4 зубчиків часнику
- Олія 3−4 столові ложки
- 2 столові ложки цукру
- Сіль та суміш перців (на смак).
Приготування:
Кабачки промити, зняти шкурку та серединку, якщо кабачок «не молодий», порізати на кубики 3 на 3 см, викласти в каструлю з товстим дном, влити олію, посолити. Тушкувати на слабкому вогні хвилин 30−40.
Тим часом порізати цибулю, натерти селеру. Цибулю та часник просмажити до прозорого стану, додати натерту селеру, ще тушкувати хвилин 15, періодично помішувати.
В жодному разі цибулю з селерою не пересмажте, бо ікра буде мати недобрий смак і аромат. Далі влити томатну пасту. З'єднати тушковані овочі з тушкованими кабачками, тушкувати разом хвилин 5. Додати оцет, цукор та перець. Перебити блендером. Розлити в стерильні банки. Поставити в духовку на хвилин 10 при температурі 180.
134041Читайте також: Ніжна і соковита кабачкова ікра на пательні: покроковий рецепт
Читайте нас у Facebook