ПОИСК
Книга рецептів

Шоколадно-кавовий десерт для ласунів

21:20 12 липня 2022
Шоколадно-кавовий десерт

Вишуканий десерт із насиченим смаком чорного шоколаду та кави, для приготування якого достатньо мати лише три складники.

Робиться дуже просто й швидко — каже кондитерка Наталія Дяченко.

Інгредієнти:
125 г чорного шоколаду (з вмістом какао не менш ніж 70%),
180 мл завареної кави без цукру,
200 г жувального зефіру маршмеллоу.

Приготування:

РЕКЛАМА

Заварити міцну щойно змелену каву, процідити. Змішати каву, шоколад (поламати на часточки), зефір та, помішуючи, нагрівати на слабкому вогні до повного розчинення зефіру та утворення однорідної маси. Трохи охолодити та розлити в невеликі скляночки чи креманки.

Поставити в холодильник для застигання.

РЕКЛАМА

Раніше «ФАКТИ» пропонували рецепт смачного та елегантного молочно-кавового десерту.

РЕКЛАМА

831

Читайте нас у Facebook

РЕКЛАМА
Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Новини партнерів