- 00:01 Колишній клуб Реброва переміг «Манчестер Юнайтед» та через 41 рік завоював єврокубок: відеоогляд фіналу Ліги Європи
- 21.05 22:26 Синдром останнього шматочка на блюді: брати чи не брати?
- 21.05 21:59 Фантастично смачний салат зі спаржею: такого ви ще не куштували
- 21.05 21:29 «Мені не подобається»: Гвінет Пелтроу розповіла про свої стосунки з Меган Маркл
- 21.05 21:02 Малина виросте великою та солодкою: полийте її цим простим добривом
- 21.05 20:35 Пішов в ЗСУ після того, як росіяни вбили маму: на війні загинув 22-річний воїн із Сумщини
- 21.05 20:09 Свіжість у кожному шматочку: простий, корисний та смачний салат за лічені хвилини
- 21.05 19:54 Скорпіонам — «Королева Пентаклів», Козорогам — «Король Кубків», а Тельцям — «Верховна Жриця»: Таро-прогноз та поради карт на 22 травня
- 21.05 19:46 Вперше показали стрільбу «супергармати» Кім Чен Ина: про що сказали кадри спеціалісту
- 21.05 19:21 Мирні переговори чи пастка часу: США надають кремлю перевагу у війні
- 21.05 19:08 Приречені на злидні? Чому індексація не рятує пенсіонерів від бідності
- 21.05 18:58 «Чекаю на дзвінок»: популярна модель та волонтерка подала заявку на «Холостяка»
Вишуканий десерт із насиченим смаком чорного шоколаду та кави, для приготування якого достатньо мати лише три складники.
Робиться дуже просто й швидко — каже кондитерка Наталія Дяченко.
Інгредієнти:
125 г чорного шоколаду (з вмістом какао не менш ніж 70%),
180 мл завареної кави без цукру,
200 г жувального зефіру маршмеллоу.
Приготування:
Заварити міцну щойно змелену каву, процідити. Змішати каву, шоколад (поламати на часточки), зефір та, помішуючи, нагрівати на слабкому вогні до повного розчинення зефіру та утворення однорідної маси. Трохи охолодити та розлити в невеликі скляночки чи креманки.
Поставити в холодильник для застигання.
Раніше «ФАКТИ» пропонували рецепт смачного та елегантного молочно-кавового десерту.
Читайте нас у Facebook